Diskuze: Léčení v SBL Starý Jíčín

« zpět na přehled témat
autor: Pavel (depayens@seznam.cz)

Pěknej večer, mám autistickou holčičku a doslech jsem se o možnosti léčit autistické dítě na soukromé klinice ve Starém Jíčíně. Prej je to záležitost velice drahá a spočívá v kompletním vyšetření krve a následně v nasazení diet a užívání léků. Může mi prosím někdo poslat bližší informace a hlavně - jak jste s případnou léčbou úspěšní a spokojení?
Děkuju za každou informaci

Vloženo 14.02.07 18:13

#1 Ivan Jandek (jandek.ivan@seznam.cz)

Dobrý den.Já mám 8 letou autistickou holčičku,která na vyšetření u pana Smardy nebyla ale mám zprávy od rodičů,že mají život před vyšetřením a po něm.Ono to stojí prý velice hodně peněz.My děláme s Maruškou sonrise-více o tomto i něco o vyšetření se dočtete na internetových stránkách: robin.mokranovci.net-jsou tam i další odkazy na rodina které píší i o léčení ve Starém Jičíně.Zdravím Vás i celou rodinu.Jeden americký doktor chválil výzkum podle vlasů v Lodži v Polsku

Vloženo 19.02.07 17:51

#2 Pavel (depayens@seznam.cz)

Ivane

děkuji velice za TIP.

P

Vloženo 21.02.07 16:53

#3 Magda (magdin@centrum.cz)

Dobrý den, my jsme nachali vlasovou analýzu udělat, bratrovi (autista 32 let)zjistili,vysoké obsahy Na, K, málo Mg, toxické kovy v normě.Analýzu jsme zvolili, protože se rodiče obávají nechat bratrovi odebrat krev na jiné testy (a proto ani nevíme o jeho alergiích), takže se bohužel nijak neléčí.Teď, po cca 2 letech asi zkusíme vlasovou analýzu zopakovat.Četla jsem na americkém webu, že příčinou autismu je rtuť (z očkování, ryb,ekologického znečištění), která zůstává v mozku a tam dělá problémy. Smůla je, že údajně dost autistů neumí rtuť vyloučit, takže se nezjistí žádnými testy (vlasy, krev).My jsme zkoušeli GFCF dietu, ale po půl roce bratr zhubl asi 10kg, změny v chování jsem zaregistovala (vnímavější), raději jsme přestali.Snad se u bratra někdy podaří Ig4 testy provést.

Vloženo 22.02.07 07:56

#4 Pavel (depayens@seznam.cz)

Magdo pěkný den,
můžete prosím poslat kontakt, kde jste nechala analýzu dělat?
děkuji

Vloženo 22.02.07 17:29

#5 Magda (magdin@centrum.cz)

Dobrý den, analýzy dělá polská firma Bonavitae, u nás je zprostředkovatelem Finclub, přes který jsme to měli i my (jestli znáte- kvalitní, i když dražší potravinové doplňky).Co vím, informace o vlasové analýze se občas objeví i v poštovních schránkách. U Finclubu je výhoda, že je tam následná konzultace s lékařem v ceně.Podle toho, kde bydlíte, lze na www Finclubu zjistit jejich distribuční centra, zajít tam pro obálku se sáčkem a instrukcemi -2Kč). Cena analýzy je 1350 Kč, včetně konzultace.Jinak se za konzultaci platí 800 Kč (ale samozřejmě ji nemusíte absolvovat:-)).Problematikou léčení autismu se pomalu začínají zabývat, narozdíl od většiny našich doktorů, uvidíme.

Vloženo 23.02.07 11:21

#6 ginger

Ráda bych přidala pár vět. O této metodě jsem slyšela od našeho lékaře. Sám to nazval nevěrohodnou metodou... Zajímala jsem se o jiný alternativní způsob léčení autismu a chtěla ho s ním probrat, ale byl dost naštvaný a nevěří žádným ,,novinkám,, A tak je to asi i jinde a proto přeji všem rodičům, aby vydrželi a musíme doufat, že se tu konečně něco změní a děti s autismem budou řádně vyšetřeny a léčeny a ne jen ,,udržovány,, pomocí strukturovaného učení a zařazení do speciálních školek a škol...Nebudou lékaři a spec.pedagogové stav udržovat, ale hledat příčinu a snažit se ji odstranit..

Vloženo 25.02.07 00:11

#7 Ivan Jandek (jandek.ivan@seznam.cz)

Dobrý večer-paní Ginger mě promluvila z duše,u nás se sledují hlavně statistiky autismu/na toto je přeborník pan Hrdlička tímto vás dosti nasytí i na autistických konferencích ale nás zajímá jak svým dětem pomoci,na co udělat testy,nové výzkumy,proč přibývá tolik autistů-zvláště mezi 18-24 měsícem,že by slabá imunita,vliv očkování-tímto se hodně zabývají v zahraničí zvláště pak v USA ,kde se poskytují velké finance na tento výzkum,zajímají nás nové terapie a přístupy /www.floortime org nebo handle therapy-u nás neexistují alternativy je jen strukturovaný Teacch program.Takže nakonec pár adres.......http://www.autismconnect.org-novinky.www.vran.org/očkování http://www.donnawilliams.net/známá autorka/ a na závěr www..autismtoday.com-různí odborníci klikejtr na jména je tu spousta informací.Přeji hezký večer

Vloženo 25.02.07 01:13

#67 Ivan Jandek (Jandek.Ivan@seznam.cz)

Pan Šula tráví hodně času v Itálii kde sídlí ,takže toho času v České republice tolik netráví natož aby něco prodával na ulici či periferii jak píšete ve svém výkřiku na těchto stránkách

Vloženo 07.10.09 11:00

#68 Julie

Nevím jestli je prodává na ulici, ale jedno je fakt a to nemůžete popřít pane Jandek ani Vy. Vakcína, kterou "léčí" není u nás schválená a tudíž jí žádný normální lékař nenaočkuje. Vím to, protože se takhle v mém okolí aplikuje dvěma dětem a očkuje je teta jednoho s dětí, která je zdravotní sestra. Jejich ošetřující lékaři očkování odmítli..

Vloženo 08.10.09 18:41

#69 Hana (matasovahanina@seznam.cz)

Dobrý den,můj názor je,že kdo hlásá,že vyléčí autismus je podvodník,který teží z neštěstí. Napíši vám náš příběh,jak někde něco pochytíte,pak to podvědomě uděláte. Syn měl diagnostikovanou LMD a stím jsme žili do jeho 11let. V 8.měsících měl reakci na očkování proti obrně(lžička),v 18.měsících zapadlý jazyk a otřes mozku,ve dvou letech mu přetahli předkožku(byl to pro něj šok). Těhotenství bylo udržované nějakými tabletami,narodil se přesně v termínu a abdar skore měl tři desítky. V 6-ti měsících jsem šla do práce,cvičil vojtovu metodu. Nu a ve školce předělali leváka na praváka. Pořád ho někde vyšetřovali. Jako malý měl noční děsi,tak jsem ho začala cpát hořčíkem,jelikoš,jak už jsem zmínila jsem někde vyčetla,že se tak projevuje epilepsie a autismus. Hodně jsem ho objímala. Těžko říci,který zážitek byl příčinou poruchy PAS(aspergerův syndrom). Ale vím,že s tím hořčíkem a objímaním jsem udělala dobře(nespadl do úplného autismu). A těžko říci,která skupina je ta "postižená" aspíci versus "normální děti". Těch normálních je víc,ale aspík neumí lhát,je pravdomluvný,neubližuje,nenadává ostatním,je ochotný každému pomoci-ale pozor to zlé si pak od normálních okouká. Aspíci jsou navíc velice krásní lidé....

Vloženo 09.10.09 09:55

#70 rudolf

http://tojesila.cz/cz/s16/c1634-AKTIVITY-CSSD/n2217-Tiskova-zprava-CSSD-1-mistopredseda-strany-Bohuslav-Sobotka

Vloženo 15.10.09 15:50

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.