Dobry den,
chtel bych se zeptat, zda ma nekdo nejake zkusenosti s MUDr. Strnadelovou.
Hezky den,
Petr
Vloženo 27.01.08 12:03
ano mám. pokud potřebujete něco vědět, napište mailík...
Vloženo 31.01.08 21:40
Ahoj Mirko, nevidim Vas mailik, prosim, ozvete se mi, moc me to zajima, take uvazuji o navsteve...Moc pekne dekuji
Vloženo 02.02.08 21:48
Ahoj Mirko,
muj mail je pas07@seznam.cz.
Vloženo 08.02.08 21:27
Dobrý den,
rád bych získal informace týkající MUDr.Strnadelové.Jestli má někdo opravdu zkušenosti s doktorkou na potravinovou výživu u atistických dětí,uvítal bych Vaše poznatky , moc by mě to pomohlo.
Děkuji Rosťa
Vloženo 15.09.08 10:57
Ahoj,
MUDr. Strnadelová spolu s manželem dělají po republice řadu velmi zajímavých přednášek.I tam si můžete udělat obrázek. Ve Zlíně začíná série přednášek právě dnes ( bude vždy jedna za měsíc).Já a moji přátelé se moc těšíme.
V listopadu pak bude jedna v Pozlovicích u Luhačovic - na jaře se tu setkala přednáška s velkým ohlasem.Další pak budou na webovkách MUDr. Strnadelové.
Sylva
Vloženo 18.09.08 15:42
Dobrý den,
vzkaz pro Sylvu, mužete mi napsat kdebych zjistil aktivity a termíny přednášek MUDr.Strnadelové,Včerejší přednášku ve Zlíně jme z manželku propásli.Jestli můžu poprosit ohledně přednášek a seminářů na téma Autismus v okolí Zlína, pište termíny a místo konání v předstihu.
S pozdravem
Rosťa
Vloženo 19.09.08 07:06
Pokud by tam byla alespon jedna prednaska ohledne autismu, tak by to bylo zajimave. Zatim jsem videl pouze upoutavky na prednasky, ktere se soustredily na jednotlive organy v tele, coz muze byt taky uzitecne. Nema nekdo MP3 z jiz probehnutych prednasek? Nebo i z jinych odbornych prednasek? My mame doma pouze jedno DVD z gastro prednasky MUDr. Uteseneho - video, nikoliv MP3. Pokud ma nekdo zajem, napiste (do cca 2 mesicu jsem schopen sem tam neco poslat :-).
Petr
Vloženo 19.09.08 11:07
Dobry vecer chcela by som sa opytat ze ak niekto schudne a zredukuje svoju vahu zo 100kg na 60kg ta koza ktoru ma ostane natiahnuta co s nou predsa cvicenim sa az tak nezpevni ako potom moze v tom pomoct plastika??? Dakujem....a prosim poslite mi odpoved mailom na barborakah@centrum.sk este raz dakujem:-)
Vloženo 25.01.10 20:01
dobry den rada bych se dozvedela jak mam dale postupovat pri krmeni me male dcerky ktere je 6 mesicu bohuzel ziji v cizine a nemam moznost se zucastnit uvedenych kurzu a prednasek.
Vloženo 28.10.10 00:02
Snažím se chodit na všechny přednášky MUDr. Strnadelové ve Zlíně a všechny velmi mne zaujaly. Řídím se jejími radami a cítím se opravdu mnohem lépe než dřív a navíc mám víc energie. Tři základní rady zní: Nepřejídat se, pokud je to možné (a to je) nejíst sladkosti(čokolády, oplatky a pod.), denně dodržovat trávící bioritmus, což znamená snídat spíše tekutější jídlo (kaše)pro nastartování trávení a hlavně večeřet nejpozději do 18 hod.(později se hůř tráví a co dělá s Vámi nestrávené jídlo v noci, to jistě všichni ví..)a také snažit se dodržovat skladbu jídla - vařenou i syrovou zeleninu, obiloviny a také luštěniny. To vše je velmi jednoduché a hlavně pro udržení zdraví účinné. Vaše tělo to hned pozná a problémy se zažíváním, příp. další ustupují a postupně mizí. Děkuji, že jsem se o všech těchto věcech dozvěděla a že mám docela i chuť je dodržovat. Moje dobrá kondice a zdraví mi za to stojí.
Vloženo 02.12.10 17:18
Dobrý den , prosím o radu, protože jsme již zoufalá... 3týdny 3x denně cvičím a to squash, trampolínky a kardio(cvičeníé na střídajícícjh se stanoviští.) Večer už po cvičení nic nejím, naposled si něco malého vezmu kolem 16:00..přesto kila na váze nejdou dolů..nechápu jak je to možné..a propadám zoufalství. byla jsem dlouhodobě nemocná (mononukleoza)a nemohal cvičit nabrala jsem 10kg, kterých se potřebuji nutně zbavit, protože tuk mi přidělává špatné psychické stavy.Prosím poradte co mám dělat. Děkuji
Vloženo 04.02.11 08:32