Diskuze: Podpora v rodine...potrebuji povzbudit

« zpět na přehled témat
autor: Andrea

Tak jsem si dneska poplakala a hodne.Muj otec dnes prohlasil o me dceri AS,ze se chova jak blbec a skonci mezi blbcama.On ji ma pri tom rad,ale tyhle jeho reakce me pak dlouho mrzi.Pritom dcera je moc sikovna,na to,jaky ma problem.Jeste,ze zbytek rodiny...manzel,mamka jsou skveli.Tahle otcova slova me hodne ranila,prece staci,ze se nekdy divne divaji cizi lide,kdyz nase ratolesti neprimerene zlobi na verejnosti.No nic,hlavu vzhuru.Posilam vsem moc slunicka v dusi.Andrea

Vloženo 03.10.08 12:11

#1 Šárka (ksxxx@seznam.cz)

Andreo,
chápu vás, ale tohle zase bude dobré. Naše děti dokážou zahrát na nervy, možná Váš otec prostě nezvládl situaci. Pokud ji má rád a chová se k ní jinak hezky - jsou horší věci.
Jinak jsem četla Vaše příspěvky - nechcete mi napsat? Asi máme trochu podobné děti - mám synka s AS. Některé problémy, které popisujete jsou jako přes kopírák.

Vloženo 03.10.08 14:39

#2 Šárka (skxxx@seznam.cz)

Andreo,překlepla jsem se v mailu - tak kdyby jste mi náhodou chtěla napsat - správně je tento.

Vloženo 03.10.08 14:57

#3 Boba (barbara.k@cbox.cz)

Nic, nemuze byt kazdy den nedele...Za dedu urcite nemuzete, nicmene Vase dcerka urcite oceni (byt treba na to nevypada), pokud se ji zastanete. Vim, o cem mluvim ;-(

Nicmene doporucuji krasny clanek na http://brno.apla.cz/ v sekci Pro rodice pod nazvem Zivot rodicu ditete s AS, byl to prvni clanek na tema autismus, ktery me rozesmal.

Vloženo 03.10.08 21:16

#4 Jana (cernousekbubu1@seznam.cz)

Mam syna tezky autista s ADHD.Taky mame problem s okolim, protoze na jednu stranu nas odsuzuji a na druhou zase moc lituji.Oboji je spatne protoze mi uz dochazeji sily se obhajovat nebo prosit at nas nelituji.Ikdyz mame tento problem tak si myslim ze jsme dost stastni protoze jinak deti jsou zdravi.I ten autista Vojtisek.Byla bych moc rada kdyby si se mnou chtel nekdo dopisovat.Ahojte Jana

Vloženo 16.11.10 18:56

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.