Dobrý den, jsem studentkou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. V současné době píši bakalářskou práci na téma Výchova a vzdělávání dětí s autismem. K získaným rozhovorům, bych ráda doplnila informace pomocí malého dotazníku. Ráda bych Vás proto touto cestou poprosila jestli byste si nenašli chvilku a na mé otázky mi odpověděli. Týká se to zejména matek vychovávající artistické dítě. V případě, že byste se rozhodli a dotazník vyplnili, prosím o jeho zaslání na e-mail: KATKAVOJTECHOVA@seznam.cz. Předem všem moc děkuji, moc by mi to pomohlo. Otázky: 1.Kolik je Vám let? 2.Počet dětí a jejich věk? (v případě více dětí prosím uveďte, které je autista) 3.Rodinný stav. 4.Kdy se začaly objevovat potíže a jak se projevovaly? 5.Jaká je přesná diagnóza Vašeho dítěte? 6.Jak byste popsala své dítě? (jeho typické projevy, zvláštnosti, chování, komunikace, vztahy atd.) 7.Jakou školu/školku navštěvuje (běžnou nebo speciální) a jaké výhody návštěvy této školy vidíte? 8.Jak vychází se svými sourozenci? 9.Jak se změnil Váš život? (kariéra, rodina, hodnoty, okolí atd.) 10.Jak vidíte budoucnost?
Vloženo 20.04.09 18:21
http://tojesila.cz/cz/s16/c1634-AKTIVITY-CSSD/n2217-Tiskova-zprava-CSSD-1-mistopredseda-strany-Bohuslav-Sobotka
Vloženo 15.10.09 15:57