Diskuze: metoda pevného objetí

« zpět na přehled témat
autor: autíci

Dělali byste tohle svým dětem s autismem,dětem které vám nerozumí,nechápou proč jim tohle děláte a co po nich chcete,dětem které se nemohou bránit....? http://www.youtube.com/watch?v=jqj_mLYkmxo Skupina Říkáme NE metodám pevného objetí na FB http://www.facebook.com/?ref=home!/rikame.ne.mpo

Vloženo 21.02.11 12:47

#1 Markéta (rozmarila@seznam.cz)

Skupina Říkámene je plná fanatických agresivních žen, které donekonečna opakují to samé , všechny pěkně anonymně ukryté pod nicky např: Kopřiva, Roels, Tess apod. Nikdo je nebere vážně, protože si vymýšlejí nepravdy a překrucují . Jsou pravděpodobně ženy nespokojené ve svém životě a na netu si kompenzují svoje frustrace......tím že utočí na jiné.

Vloženo 29.08.11 09:12

#2 Roels

Chcípni!!

Vloženo 31.08.11 17:21

#3 Tess

Rozmařilá Markétko, jedinou agresivní fanatičkou, kterou vidím, jste Vy, drahoušku. Že si s námi děláte hlavinku, když nás nikdo nebere vážně a prudíte s tím, kde můžete.. Neměla by jste spoléhat na své nadpřirozené schopnosti a raději navštívit psychiatra. Je mi Vás líto..

Vloženo 31.08.11 17:36

#4 eva tanzi kočí

Milá paní Markéto, děkuji vám z celého srdce, že jste sem dala odkaz na skupinu ŘÍKÁME NE PEVNÉMU OBJETÍ. Už dlouho jsem hledala podobné seskupení, abych i já mohla říct svůj názor...který zní, že je to pěkná ptákovina :D Ještě jednou děkuji a těším se na vaše další postřehy.

Vloženo 31.08.11 18:09

#5 Lenka

Reportáž o TPO zde,cca od 27.minuty http://prima.stream.cz/soukroma-dramata/612572-soukroma-dramata-37 ..nenechte se znechutit začátkem reportáže,protože ta opravdu stojí za shlédnutí...

Vloženo 16.09.11 13:09

#6 Kopřiva (vandalkamona@email.cz)

Je asi jedno, zda jsem Kopřiva anonymní nebo jaká, ale natolik agresivní, abych lásky a kontaktu s dítětem dosahovala pomocí pevného objetí, nejsem. Metoda mi přijde hodně nepřirozená až násilná. Doslova krkolomná a dusivá.

Vloženo 13.10.11 09:32

#7 xxx

Nechápu že se v česku musí propagovat každá blbost přivezená ze západu. Např v USA odkud tato metoda přišla, je zakázaná a trestná ve většině států. Ta psychyatrička co ji propaguje v životě nic nedokázala , tak se chce na stáří proslavit. Zřejmě dělala praxi v koncentráku.

Vloženo 13.10.11 22:44

#8 Markéta (rozmarila@seznam.cz)

Přesně jak jsem říkala, jsou to dámy, které mají jako smysl svého života fanatick prudit a napadat kohokoliv , kdyby neměly Prekopovou, musely by si jí vymyslet ,aby byla nějaká legrace a pruzeníčko :))))Ted si dokonce vymyslely, že jsme byla zablokována pro příliš radikální výrazy proti TPO. Je to lež a je to přesně naopak, byla jsme zablokovaná , pze mi časem došlo , že dámy omílají to samé poříd dokola , stokrát , dvěstěkrát a prokládají to pomluvama a agresí......to jsem si dovolila napsat na stránky Říkámene .....od té doby ,mám blok.Sami vidíte, hled naběhly tady a pro změnu masturbují zase tady , facebook je jim málo....ha ha:))))))

Vloženo 14.10.11 23:02

#9 alf

Po shlédnutí dokumenu "Mámo,táto obejmi mě" jsem nabyl dojmu, že p. Prekopová je taková postava, která přesahuje veškěrou mou fantazii a jinak "žeru kočky"...

Vloženo 27.10.11 22:04

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.