Diskuze: Náhrada mléka bez lepku, kaseinu a laktozy

« zpět na přehled témat
autor: Jitka

Existuje prosím na našem trhu náhrada mléka (ideálně prášková), která neobsahuje lepek ani mléčné součásti jako laktoza nebo kasein? Donedávna jsem kupovala v prášku sojový nápoj Zajíc, ale výrobci tam nyní začali přidávat mléčný kasein, takže to v podstatě už náhrada mléka není. Pokud vím, Zajíc byl jediný na trhu a po inovaci už nic není, nebo se mýlím?

Vloženo 14.10.11 07:02

#1 Lada

Ovesné mléko, překvapilo mě to,ale je to bez lepku, laktozy a kasein jsem tam taky nenašla.

Vloženo 14.10.11 15:08

#2 Marta

Používáme: Soja Milk Natural 400 g

Vloženo 16.10.11 16:04

#3 Boba

Rýžové mlíko, DM drogerie, v tekutém stavu (není prášek), spousta ovesných mlík - např. také DM drogerie, oříškové a mandlové mlíka, kokosové mlíka, v Tescu prodávají velice povedenou náhradu smetany do vaření - malá tetrapacková krabička, cca 20 Kč. Proč hledáte práškovou náhradu?

Vloženo 21.11.11 21:58

#4 Míša (misa.rei@centrum.cz)

Tak já používám jen jedno jediné "práškové" mléko. Jmenuje se to sojový nápoj (na netu jsem ho našla tady: http://www.lepsizdravi.cz/fitness1/sojovy-napoj-400g--akcemleko.html ale nikdy jsem ho tam nekupovala). Totiž nesmím ani stopové množství mléka a tohle mám vyzkoušené. Jinak tekuté alpro, soya, isolla, .. je jich víc, ale buď jsou příšerně drahé, nebo mi vůbec nechutnají.

Vloženo 08.12.11 15:25

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.