Diskuze: Testy na potravinové intolerance

« zpět na přehled témat
autor: Jindra (jindra.sob@seznam.cz)

Dobrý den, můžete mi, prosím, poslat někdo přesnou adresu nebo kontakt, kde lze udělat autistickému dítěti testy na potravinové alergie? Ať už u nás nebo v zahraničí. Děkuji předem

Vloženo 08.01.06 14:44

#1 mirka (mira.mare@seznam.cz)

mohla bych vám poslat pouze kontakt na lékaře, který by vám k tomu řekl konkrétní věci.

Vloženo 08.01.06 19:09

#2 Milena (nemcova.milena@seznam.cz)

Institut celostní medicíny v Praze - Na Florenci 19,
MUDr. Vladimíra Strnadelová a dietolog Jan Zerzán - zkušenosti s několika autistickými dětmi. Mají v péči také naši dceru - od roku 1998.
Kontakt - MUDr. Strnadelová - mobil 603773244
je třeba se předem objednat, výsledky vyšetření máte okamžitě - bez odběrů krve, moči atd. pomocí EAV vyšetření, které je pro děti naprosto bezzátěžové. Test potravinových zátěží stojí tuším 400 Kč. Pojišťovna nehradí.
MUDr. Strnadelová také ordinuje 1x měsíčně ve Zlíně.

Vloženo 15.04.06 14:43

#3 Petra Jakšová (petra.jaksova@seznam.cz)

Dobrý den.Můžete mi prosím napsat, kde můžeme zajít na testy v okresu Hodonín? Neteř má atopická ekzém, chceme zjistit zda není také alergická na potraviny.Děkuji

Vloženo 23.05.06 06:22

#4 Petra Sandová (psandova@seznam.cz)

dobrý den. Dočetla jsem se o testech na potr.int. Mám dlouholeté problémy s otoky kloubu a chtěla bych se tohoto testu podrobit. Mužete mi napsat kde se provádí. Jsem z Teplic. Moc děkuji

Vloženo 25.05.06 12:18

#5 IVČA

JSEM Z TEPLIC A BYLA JSEM V PRAZE NA TESTECH JAK PSALA PANÍ MILENA POBLÍŽ TU NIC NENÍ

Vloženo 27.05.06 10:29

#6 Mirek (blackmoto@quick.cz)

Dobrý den všem, chtěl bych jen upozornit, že v případě testů na potravinové alergie je vhodné nechat udělat nejen běžné testy na alergie IgN - tedy okamžité, ale také na alergie IgG4 - tzv. opožděné alergie. Máme autistického syna a běžné testy neprokázaly naprosto žádnou alergii. Teprve testy IgG4 odhalily alergie na celou řadu potravin a to v některých případech tak značné, že nestačily stupnice.

Vloženo 04.06.06 21:04

#7 Petra (psandova@seznam.cz)

kde se provádí test IgG4?

Vloženo 06.06.06 10:30

#20 Babsi (divoska.baruska@seznam.cz)

Ahoj, mela bych zajem o testy potr. intolerance, muzete mi prosim rici, zda tyto testy hradi pojistovna? popr zda je mozno nechat krev odebrat kdekoliv? dekuji

Vloženo 27.04.10 22:26

#21 Eva Junková (evik.junova@seznam.cz)

Dobrý den!V jakém věku a kde (jsme z Královéhradeckého kraje)je možné udělat testy na potravinovou intoleranci?Náš syn byl na 2.měsíci při kojení dokrmován 3x denně 60ml Nutrilonem 1 a po týdnu přišla alergická reakce (červené fleky+otoky).Zkončili jsme v nemocnici,alergie na kravské mléko se nepotvrdila,ale nevím,na co to reakce byla.Teď mu jsou 4 měsíce,jen kojíme,ale máme opatrně začít se zeleninkou,aby začal přibírat (za 3 týdny přibral jen kojením 110g),ale nerada bych zažila znovu tu alergickou reakci.Je možné mu udělat nějaké podrobnější testy?Kde?V jakém věku?Hradí je pojišťovna?Případně-na kolik by nás vyšly? Děkuji!Eva

Vloženo 13.05.10 15:12

#22 ala

Existuje mléko označené jako kazein free diet nebo non laktose, které je upravené. Jmenuje se např. Nutriton výrobce je stejný jako nutrilon. Myslím, že Hero? Ale zeptejte se raději lékařky zda by vám pomohlo.

Vloženo 13.05.10 22:25

#23 Karolína (jarosova@amps.cz)

Test potravinové intolerance provádějí pouze na A2C Anti Aging Clinic, jedná se o dražší záležitost, ale stojí to za to, mě osobně to neskutečně pomohlo se spoustou různých nemocí. Doporučuju!

Vloženo 26.09.11 10:45

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.