PROSÍM RODIČE TĚCHTO DĚTÍ,ABY SE MI OZVALI.MÁM BRATRA A MAMINKA BY SI POTŘEBOVALA POPOVÍDAT S NĚKÝM,KDO MÁ TAKOVÉ DÍTĚ DOMA.NIKDO SE S NÁMI ZKRZE NĚJ NECHCE BAVIT A MAMINKA SI NEMÁ S KÝM POPOVÍDAT.NAJDE NĚKDO POCHOPENÍ?MOC VÁM DĚKUJI ZA ODPOVĚDI.
Vloženo 30.05.06 17:32
prosím poraďte kdo může diagnostikovat aspergerův syndrom
Vloženo 03.10.06 23:14
Nevím,jestli ještě hledáte někoho,kdo má také stejně postižené dítě.Já mám dnes již čtrnáctiletou dceru.Chodí do speciální školy pro autistické děti v Praze.Před rokem a půl jí přibila ještě sestřička.obě holky si na sebe dobře zvykli.Se starší dcerou, je to běh na dlouhou trať,ale hřeje mě pocit, že vyrůstá v rodině a davám jí maximum.Měli jsme od mala mnoho problémů,ale jak dítě roste,některé problémy mizí a nové se musí řešit.Každé dítě je individuální a s tím se k němu musí přistupovat.Pokud se mě budete chtít zeptat na něco konkrétního,neváhejte.A napište mi o vašem chlapci.S pozdravem Milada
Vloženo 05.10.06 11:29
Ahoj.Jsem z Prahy.Mám čtrnáctiletou dceru - atypickou autistku.Chodí do spec. školy pro autistické děti.Je vývojově pozadu.Vzhledem připomíná osmileté dítě.Komunikuje,i když do svých pěti let používala jen pár základních slov.Ozve se mi maminka,která hledá informace?
Vloženo 06.10.06 15:06
Na dg. aspergerova syndromu se zkuste obrátit na občanské sdružení AUTISTIK, určitě se tam najdou lidé, kteří budou přesněji vědět, na kterého odborníka se obrátit.Vlaďka
Vloženo 17.10.06 19:17
Mám skoro šestiletého vysokofunkčního autistu a jsem z Prahy. Ráda bych se seznámila s maminkou která má podobný problémy. Mám chlapce. Předem děkuji Dana
Vloženo 16.01.07 14:52
Dobrý den, my máme doma také syna-vysocefunkčního autistu. V červnu mu bude 5 let. Bohužel nejsme z Prahy, ale pokud si chcete s někým e-mailovat, budu ráda. Bude fajn psát si s někým, kdo má podobné starosti.
Vloženo 16.01.07 22:47
Já mám osmiletého syna s vysocefunkčním autismem.Jsem z Chebu a hledám někoho kdo má stejné zkušenosti.Tři roky jsem hledala pro svého syna odbornou pomoc až po vyšetření mimo náš kraj byl syn diagnostikován.Rok a půl docházky do školy kdy byl převychováván napáchaly nedozírné škody.Doporučený asistent je v nedohlednu a ochota ze strany vyučujících alespoň se seznámit s danou problematikou není žádná.Chodí do vesnické školy kde je ve třídě 7 dětí.Jiná možnost prakticky není,na školském úřadu mi sdělili,že můj syn je jediný školák s touto diagnozou v okrese.Druhé dítě je také chlapec ale ještě chodí do školky.SPPC v Chebu se nás zřeklo s tím že s touto diagnozou k nim nepatříme.Zajímalo by mně jestli je ještě někdo s podobnými problémi nebo jsme sami.
Vloženo 16.01.07 23:16
http://www.marek-autist.estranky.cz/
Vloženo 11.02.09 14:43
http://tojesila.cz/cz/s16/c1634-AKTIVITY-CSSD/n2217-Tiskova-zprava-CSSD-1-mistopredseda-strany-Bohuslav-Sobotka
Vloženo 15.10.09 15:56
Mam taky autistickeho syna a taky si nemam si skym povidat. Pokud chcete tak mi napiste.Jana
Vloženo 29.10.10 19:47
muj 5ti let sn co presel na tuhou stravu nechc jist maso. co pro to mam delat abi mnel obranne latki. diki za radu.
Vloženo 07.01.11 17:09