Diskuze: Luhačovice

« zpět na přehled témat
autor: Jarmila (jbartikova@seznam.cz)

Ahoj,o výkendu jsme se byli podívat v Luhačovicích. V penzionu Poměnka měli v jídelním lístku celou stránku bezlepkových jídel. Dokonce i palačinku.Na tu už ale nedošlo, protože holky do sebe stěží nasoukaly oběd. Ale byly moc spokojené, že si mohly vybírat jako já.
Všechny vás zdravím Jarka

Vloženo 20.08.08 18:34

#1 Věrča

To stravování v penzionu je velká zásluha paní,která bydlí v LUHA-POZLOVICÍCH!!!!

Vloženo 22.08.08 13:45

#2 Sylva (malkicova@seznam.cz)

Díky ( jsem ta výše zmíněná paní). Ale bez ochoty a vstřícnosti majitele penzionu by to nešlo. Přístup tohoto pána byl pro mne velkou školou. Podotýkám, že neměl žádné zkušenosti s bzl dietou ani žádnou jinou.Přesto na návrh vytvoření bzl jídelníčku okamžitě přistoupil a ve své vstřícnosti setrval i po té, co jsem jej podrobně obeznámila s úskalím vaření.Klobouk dolů.
Sylva

Vloženo 25.08.08 00:20

#3 Verča

Musím jen souhlasit já tam byla v pátek i tu luxusní palačinku jsem po velkém obědě do sebe nasoukala:-)číšnice byla velmi ochotná,dokonce mi donesla ukázat čoko polevu a šlehačku ve sprey at si přečtu složení jestli to vůbec můžu:-)naštěstí na obou dvou věcech jsem nezaznamenala nic lepkového tak jsem si to v klidu nechala na palačinky pěkně nandat:-)

Vloženo 25.08.08 18:50

#4 lidka

když jedeme přes luhačovice a potřebujeme poobědvat, vždy se stavíme s našime bzl dětmi v pomněnce - vždy výborné, děti spokojené. moc si to pochvalujeme.

Vloženo 30.08.08 22:43

#5 jituš

tak já musím připojit taky pochvalu pomněnky.a teď mě příjemně překvapili i v hotelu pohoda..jsou strašně ochotní a milí,před pobytem se na všechno zeptali,i jestli chci speciální jídelníček nebo upravené to co je v nabídce.a vše bez problémů a velice dobré.a snídaně byly formou švédských stolů,obstarali i křehké a racio chlebíky..

Vloženo 18.03.09 13:58

#6 Sylva (malkicova@seznam.cz)

Ahoj, tak máme v našich malých ( ale krásných) Luhačovicích další restauraci pro bezlepkáře. Je to Creperie u Kudly - je to na hlavní ulici u nádraží (donedávna se jmenovala Oáza).Dělají tam pohankové, masem plněné palačinky. Pro kuchaře a majitele v jedné osobě není problém připravit bzl jídlo.

Vloženo 01.05.09 13:23

#7 Verča

Jé a ty pohankové palačinky jsou bezlepkové?parádka tak to si tam zajedu:-))

Vloženo 03.05.09 16:25

#18 sylva (malkicova@seznam.cz)

Creperie u Kudly je už zrušená, ale v centru ideální Pomněnka, jak píše Verča , nebo restaurace Elektra. Tam se dá bez potíží domluvit s personálem.

Vloženo 15.09.11 23:00

#19 jitka

já neměla moc čas,přes obědy navíc v pomněnce bývá moc lidí,už vidím to nadšení mi připravovat v tom frmolu něco speciálního. pokud by to nebylo přes oběd určitě bych si někde vybrala. šlo o výběr z meníček.občas se vybrat dá.

Vloženo 18.09.11 11:35

#20 Zuzana

Co se týče Luhačovic, letos jsem byla ubytována v hotelu Adamantino a určitě musím pochválit tamní personál, protože mi velmi ochotně připravovali bezlepková jídla, případně vždy našli vhodnou alternativu.

Vloženo 25.09.11 16:05

#21 jiří (jirka.hofka@seznam.cz)

byl jsem s přítelkyní co má bezlepkovou dietu v luhačovicích na hotelu alexandria....sice jen na prodloužený víkend ale dovezla si veškeré bezlepkové pečivo sebou....byli jsme mile překvapeni .na recepci jsme slečně oznámily že má přítelkyně bezlepkovou dietu a hned u večeří nám kuchař nabídl vhodnou individualní stravu...a ráno na snídani už nás čekal na našem stolečku bezlepkový chléb....určitě se o nás skvěle postaraly....byli jsme nadčeni

Vloženo 15.01.12 17:54

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.