Žijem na Slovensku a u nás v Bratislave otvorili kórejskú samošku s potravinami (výrobky z Číny, Japonska,Kórei a iné), kde predávajú aj zázvorové pivo. Má niekto s týmto nápojom nejaké skúsenosti?
Vloženo 11.03.10 14:17
Ahoj, zatím se o toto moc nezajímám, synovi je 14 let.Ale před pár dny jsem si vystřihla recept z časopisu. Pochybuju, že budu mít někdy chuť ho zkusit udělat. Recept byl dosti obšírný. Jestli by měl někdo chuť, klidně ho sem opíšu a můžete zkusit experimentovat. Zdravím Soňa.
Vloženo 12.03.10 15:08
Beo, můžete prosím upřesnit, kde je ta prodejna? Ráda bych se tam příležitostně podívala. Hezký večer Sylva
Vloženo 16.03.10 20:13
Ahoj Sylva, posielam Ti adresy cudzokrajiných potravín v Bratislave: Ázijské obchody: Seoul Plaza nájdete na Bajkalskej ulici č.5 za žltou čerpacou stanicou Bajkalskej ulici č.5 - je tam plaváreň "Pasienky". ARIRANG potraviny - Vajnorská 98/C. Indické potraviny sú pri Istropolise - Trnavské mýto, dánske a švajčiarske syry a kvalitné vína - ihneď pod Michalskou bránou - v centre mesta, a ruské potraviny - špeciality nájdete na Zámočníckej ulici 5 - centre mesta. Okrem ARIRANG a ruských potravín (tam som ešte nebola, ale dám vedieť) môžem prehlásiť, že všade nájdete to, čo sa Vám hodí. Želám úspešný nákup.
Vloženo 17.03.10 15:58
Ahoj Sylva, včera som sa bola teda pozrieť na tie orig. ruské potraviny - špeciality, ktoré ale nájdeš na Zámockej ulici č. 5 - v centre mesta - je to ulica smerom na Bratislavský hrad, kade chodia trolejbusy. Hneď pri potravinách je aj zastávka MHD smerom do centra mesta. Majú tam všeličo, aj so slovenským prekladom.
Vloženo 18.03.10 13:52
Beo, díky. Až se dostanu do Bratislavy, ty jsi mne motivovala k této návštěvě, tak se tam moc ráda podívám ( a tuším, že i nakoupím cosi). V každém případě díky za podrobný popis cesty - určitě se bude hodit. A až budeš v té ruské prodejně, písni prosím jaké to tam je. Klidně na můj mail. Hezký večer Beáto i ostatním.
Vloženo 18.03.10 20:24