Diskuze: Nákupní možnosti v Rakousku?

« zpět na přehled témat
autor: ala

Máte někdo zkušenost s nákupem BL potravin v Rakousku? Ceny , sortiment, která síť obchodů je dobře zásobená? Dík.

Vloženo 13.07.10 00:04

#1 Renata

V zimě jsem byla v Rakousku lyžovat a jediný obchod, který jsem objevila byl Spar, měli tam zvlášt bzlp.výrobky, počínaje pečivem, těstoviny, oplatky,..ceny srovnatelné se scharem

Vloženo 18.07.10 13:10

#2 Magda

V Rakousku je hodne obdchodu Spar (popr. Interspar) a maji tam potraviny i oznacene. ale ne klasem, nybrz zaskrtnute "Glutenfrei". Akorat se ty potraviny musi hledat vsude po obchode a personal nebude moc vedet, s tim pocitat. Konkretni typ - ve Sparech maji bezlepkove hotove omacky (asi 4 druhy) od fmy RECHEIS, jsou vyborne! Jinak ve Schleckeru i jinde se najdou krehke chlebiky. A potom stara dobra DM drogerie. Na strankach rakouskych celiatiku maji mapku obchodu, kde najdete vyrobky firmy DS.

Vloženo 12.08.10 12:26

#3 ala

Díky Magdo. Našla jsem si na stránkách scharu a DS mapky takže vím, kde po trase cesty mohu nakoupit a kde v autogrilu se mohu zastavit. Zvláště jsem zvědává na Merkur.

Vloženo 12.08.10 12:53

#4 Magda

Dobre, dejte po dovolene vedet, jak jste poridila.

Vloženo 13.08.10 11:35

#5 lída

Nejlepší výběr je v Merkuru od firmy Ds ,uplně suer je pizza tenká a nerozeznání od lepkové chutově.

Vloženo 13.08.10 18:14

#6 Moňa

Ahojky, prosím Vás napište mi někdo, kolik (alespoň přibližně) stojí BZL pizza, lasaně či kornouty v Rakousku v Merkuru? Abych věděla kolik vzít s sebou. Děkuji.

Vloženo 17.08.10 17:40

#7 Magda

hodne orientacne - muzu mit vlci mhu - Pizza napr kolem 3 eur

Vloženo 18.08.10 22:36

#13 Zuza

Pro Alu,kde se prosím vás dá sehnat informace o těch autogrilech?Dívala jsem se na stránkách Schar a vyhodilo mi to jen DM-drogerie,Merkur a nějaký lékárny,chystáme se v létě do Chorvatska a pojedem přes Rakousko,Slovinsko tak přemýšlím jestli by se dalo někde po cestě zastavit na jídlo,jinak berem svačiny vždy s sebou.

Vloženo 05.02.11 11:46

#14 ala

Myslím ,že to bylo na stránkách DS http://ds4you.com/ pak zadat zemi. Nakonec jsem na služebky do Rakouska létala, takže autogrily nepotřebovala.

Vloženo 05.02.11 16:36

#15 Zuza

Díky podívám se

Vloženo 06.02.11 19:09

#16 Mahulena

Já si pro pizzu DS jezdím do rakouského Merkuru, tam ji mají vdycky. Nejradějimám salámovou, ale jsou ohromně dobré všechny tři druhy.

Vloženo 04.03.11 15:07

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.