Diskuze: Restaurace "Na Zlaté křižovatce"

« zpět na přehled témat
autor: Jaroslav Dohnal (jerrydohnal@seznam.cz)

Vážení přátelé, Je mi potěšením Vás informovat, že jsme v Praze otevřeli novou ryze bezlepkovou restauraci "Na Zlaté křižovatce". Zaměření restaurace je mezinárodní kuchyně a každý týden pro Vás připravíme týdenní nabídku abychom Vám obohatili výběr. Dále nabízíme možnost nakoupit potraviny značky Schar za bezkonkurenční ceny. Těšíme se na Vaši návštěvu, Jaroslav Dohnal, www.nazlatekrizovatce.cz

Vloženo 04.04.11 15:37

#1 Týnka

SUPEEEER! Ráda vyzkouším, a to co nejdříve:)

Vloženo 04.04.11 15:44

#2 Tomáš Frk (tomas.frk@email.cz)

Zdravím, navštívili jsme tuto restauraci 1. dubna krátce po otevření. Lehce dostupná, asi 100 m od metra Florenc, v ulici mezi Sokolovskou a Křižíkovou ( ul. Za poříčskou branou). Menu ne příliš obsáhlé, přesně tak, aby si člověk vybral, od každého druhu masa něco, také saláty ,těstoviny. Domácí bezlepkový chléb a bezlepkový točený žatecký ležák! Velký výběr vín za slušné ceny, skvělá atmosféra, asi se stane naším "domácím" podnikem. Vřele doporučuji všem!

Vloženo 04.04.11 15:57

#3 Magdalena

Skvělé. To je moc dobře. Prozradíte drb, proč jste s tím začali? Máte sám celiakii nebo někdo blízký? Nebo už na nás začínají lidé myslet jen tak?:-) Jinak čekám, až se na stránkách objeví jídelák s cenami. Tak h+odně úspěchů a výdrže!

Vloženo 04.04.11 21:26

#4 Stefka (stefkomarcova@yahoo.com)

Za zalozenim bezlepkovej restauracie sa neskryva ziaden drb :-) Bola diera na trhu a majitelia ju vyuzili. Kazdym dnom sa pocet celiakov zvysuje a aj "zdravi" ludia radi obmedzuju konzumaciu lepku. V restauracii som bola uz viackrat a stale mi chutilo, nemala som ziadne problemy a ja som dost senzitivna. Maju vyborne domace gnochi, chlebik a svieckova je uzasna! K tomu vynikajuce vinka a pravdaze pivko. Drzim im palce a verim, ze celiatici tam budu chodit!

Vloženo 04.04.11 22:59

#5 Jaroslav Dohnal (jerrydohnal@seznam.cz)

Milá Magdaléno, začali jsme s tím proto, že máme celiakii v rodině. Navíc jeden za našich kuchařů má sám celiakii. Co se cen týče - před otevřením jsme si udělali průzkum trhu, z kterého vyplynulo, že nejpřijatelnější cenová hladina je 300,- za tříchodové menu (polévka, hlavní jídlo dezert). Takže třeba svíčková s domácím knedlíkem (mouka Schär) stojí 165,-, domácí gnochi (Mantler) od 130,-, sladké tvarohové knedlíky (Schär) 65,- atd... Webovky by měli být hotové do 14-ti dnů. Těšíme se na návštěvu, Jarda Dohnal

Vloženo 05.04.11 08:50

#6 Týnka

Dnes jsem si zde dala testovací:) oběd. Svíčková s knedlíky byla vynikající-knedlíky nadýchané, chuť omáčky moc dobrá. Většinou mívám problém s tím, že omáčky je málo a poslední 2 knedlíky pak člověk musí sníst nasucho. Tady to bylo úplně akorát. Předkrm byl taky moc dobrý-takový chleba se mi ještě nepodařilo upéct, na olivovou pastu bych si hned vzala recept... Teď to vypadá, že mi za tu "reklamu" někdo platí:o), ale já fakt nemám co vytknout. Jen snad, kdyby byla k dispozici levnější denní nabídka, že bych klidně chodila ve všední dny na obědy pravidelně. Mají tu i uzavřený salonek-ideálně cca pro 8 lidí. Atmosféra příjemná, stejně tak obsluha i pan kuchař, který se přišel zeptat na spokojenost. (Ta byla 100%:o)). Myslím, že brzo vyzkouším další jídla.

Vloženo 05.04.11 13:20

#7 Jaroslav Dohnal (jerrydohnal@seznam.cz)

Milí přátelé, s radostí Vám oznamuji, že již ve čtvrtek nám přivezou první sudy bezlepkového piva Celia ze Žateckého pivovaru. Takže neváhejte a přiďte nás ochutnat. :)) Děkujeme

Vloženo 05.04.11 13:28

#113 Zuzka

Po delší době jsme zavítali zase do této restaurace a opravdu musím říct, že jsme si neskutečně pochutnali. Restaurace je spíše na slavnostnější příležitosti, ale o to víc si to pak člověk vychutná. Ještě jsem zde neměla nic, co by nebyl gastronomický zážitek. Pane Dohnale napište sem, až bude ta zabijačka :o). Dík, Z

Vloženo 13.01.12 10:56

#114 Jarda

Dívám se na nabídku chlebů restaurace Na Zlaté Křižovatce. Chtěl jsem se zeptat, jak jste s kvalitou chlebíků spokojeni, především co se chuti týče? Také by mě zajímalo, jak často pečou a kolik dní dopředu je zapotřebí pečivo objednat? Cenově mi přijde pečivo celkem přijatelné v porovnání s některými prodejnami. S dietou teprve začínám, tak se zatím moc neorientuju. Děkuji za odpovědi:)

Vloženo 07.02.12 18:31

#115 Ali (aliali8@centrum.cz)

Chleby mají moc dobré hlavně tmavý.Možná stačí dva dni předem. Koukněte na jejich stránky a napište dotaz. Ali

Vloženo 07.02.12 19:06

#117 Lucie H.

pro Jardu: já očas také kupuji chléb v restauraci Na Zlaté křižovatce a synkovi moc chutná. Myslím si, že cena odpovídá (vzhledem k jiným druhům pečiva v obchodech), když si vybavím mouku Schar, která stojí přes 100,- za kilo. A neni s tím žádná práce, někdy koupím rovnou dva a jeden hned rozkrájím do mrazáku. Já objednávám přes mail a vždy se s p. Dohnalem dohodnu na termínu - tak den dva dopředu by myslím stačilo.

Vloženo 20.02.12 09:43

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.