Ahoj, druhý den po prokázané celiakii zjišťuji kde se mohu najíst aniž bych nosil do práce 4 chleby ( jsem navíc diabetik ) docela prekerka . Restaurace U Karlů (hovězí maso , brambor) Olympie (Rýžové nudle s kuřecím masem ) Restaurace Chválenická (pečené kuře , brambor ) Restaurace Na Spilce. Napadá Vás něco ? Asi by pomohlo i ostatním
Vloženo 31.08.11 11:08
Švejk restaurant U Pětatřicátníků , Hotel Irida
Vloženo 01.09.11 10:25
Můj syn celiak nyní začal v Plzni studovat. Kdo budete mít zájem napište mi na e-mail. Od restaurace Švejk U Pětatřicátniků mám e-mail, že bezlepkově nevaří!!! Samozřejmě přírodní kuřecí, brambory apod. - to vám nabidnou všude. Zdravím Soňa.
Vloženo 03.09.11 11:22
Ahoj, zkusila jsem restauraci: www.slunecnicezdravavyziva.cz Restaurant zdravé výživy SLUNEČNICE Jungmannova 4, Plzeň tel. 377 236 093 Otevírací doba: Po - Pá 7.30 – 18 hod. slunecnice@slunecnicezdravavyziva.cz O bezlepkových jídlech se vždy informuji u obsluhy (mají je označena i na informační tabuli u zeleninového pultu). Zdravím, Jana
Vloženo 15.09.11 21:38
Slunečnice je fajn a vstřícná. Kousek od Slunečnice je na Americké (kousek od křižovatky U Práce) Vegetka, je to spíš taková jídelna a mají i bezlepková jídla. V Olympii jsem si dala Angus Burger - stejk s obrovskou hromadou zeleniny. Jinak se raději "fast food" vyhýbám a nic jiného jsem nezkoušela. Mimochodem, plzeňáci, co byste řekli eshopu s možností objednání chlazených/mražených jídel a polotovarů (ale i jiných bezlepkových a dalších dietních potravin)??
Vloženo 13.10.11 15:57
Změním trochu téma,ale když jsme u té Plzně...Existuje nějaké setkávání celiaků v Plzni????Do Brna nepojedu...To je pro mě momentálně nemožné....díííky za reakce!!!
Vloženo 19.10.11 13:30
Jediné setkání celiaků v Plzni, o kterém vím, pořádá Globus. Jednou za čas sezení v restauraci s lékařem a vedoucí prodejny. Více na jejich webu.
Vloženo 19.10.11 17:09
všem děkuji za komentáře, dnes jsem byl v Globusu na setkání celiaků a přednáška byla celkem přínosná
Vloženo 26.10.11 20:43
Bezlepkové menu Vám připraví v restauraci Irida ( www. irida.cz). Vaří denně za přijatelné ceny. Minulý pátek tam bylo setkání celiaků. Doporučuji vyzkoušet.
Vloženo 04.03.12 21:29
Taky jsem byla v Hotelu Irida, domluvily jsme se tam na dalším setkávání. Zkusíme se sejít 13.4. v 17.00 v Il Mio Café, mají tam i bezlepkové zákusky. Pokud tam ale někdo chcete dorazit, pisněte maila, musíme rezervovat místa
Vloženo 05.03.12 21:28
jedno jídlo každý den bezlepku vaří Satyr nebo Satir, nevím /Plzeň/
Vloženo 17.04.12 15:03
Do Satyru jsem se minulý týden vypravila na pozdní oběd, ale už měli zavřeno, měli do tří. Tak jsem si koupila vedle celia pivo, medovník a sušenky a mohla jsem jít na vlak. Včera jsem byla v herbiu a tam mají zavřeno celý týden - info pro vás
Vloženo 15.08.12 20:19