Diskuze: Bezlepkové zákusky v Ikea

« zpět na přehled témat
autor: Lenka (cz565712@tiscali.cz)

Včera jsme byli se synem v Ikea a velice mile nás překvapili v restauraci svojí ochotou. Na místě nám nabídli 3 bezlepkové zákusky (mandlový, mandlový s čokoládou a Almondy - mandlovo čokoládový). Uvedené zákusky je možné zakoupit v restauraci, nebo balené v obchůdku se specialitami. Cena porce v restauraci je 29,- Kč, cena celého dortu je 129,- nebo 149,- za 350g. Zároveň nám manager směny přislíbil vyjádření o bezlepkovosti ostatních pokrmů. Jakmile toto vyjádření pošlou, předám dál. Pozor, zákusky nejsou v restauraci označené jako bezlepkové, ale manager slíbil, že to napraví. Prý je to nenapadlo. V obchůdku značené jsou.
Dobrou chuť a jen více podobných dobrých zpráv. Lenka

Vloženo 27.03.06 09:52

#1 Mirka (mirisek.66@seznam.cz)

Lenko,díky za informaci.Prosím napište,o jakou Ikeu ve kterém městě se jedná.Mirka

Vloženo 04.04.06 17:02

#2 Renata (konecna.renata@seznam.cz)

Já jsem na tyto výrobky narazila ve všech prodejnách Ikey-Brno, Praha

Vloženo 04.04.06 18:53

#3 Lenka (cz565712@tiscali.cz)

Já se ptala v Ikea v Praze na Zličíně. A dnes jsem se připomínala managerovi restaurace, který mi slíbil vyjídření k ostatním jídlům. Jakmile se ozve, předám. Lenka

Vloženo 05.04.06 09:01

#4 Renata (konecna.renata@seznam.cz)

Dobrý den ,ještě nevíte,jak je to s bezlepk.jídly v prodejnách Ikea?Děkuji Renata

Vloženo 20.05.06 19:50

#5 Lenka (cz565712@tiscali.cz)

Bohužel zatím ne, v pravidelných intervalech si doo Ikea volám, myslím, že už mě tam docela znají. :-) S managerem restaurace jsem se dohodli, že na tom pracuje, ale čeká na vyjádření dodvatelů a dokud to nebude mít od nich písemně, nechce vydat žádné oficiální stanovisko. Snad se dočkáme. Zatím to se synem řešíme dětským menu - pečené kuřecí stehno a brambory. Nezbývá než doufat. Lenka

Vloženo 22.05.06 09:44

#6 Lenka (cz565712@tiscali.cz)

Tak jsem dnes opět hovořila s pracovníky Ikea a je tady posun. Zaslali mi seznam bezlepkových výrobků z jejich obchodu. Na seznamu bezlepkových pokrmů restaurace stále intenzivně pracují. Bohužel naráží na neochotu dodavatelů informace poskytnout. Ale určitě pozitivní na tom je, že si to vzali jako úkol letošního roku a rádi by tyto informace získali a mohli veřejně publikovat. Zároveň jsme se o některých jídlech bavili konkrétně.U kuchaře ověřoval, že zeleninová pánev s kuřecím masem a řepnou salsou je v pořádku a můžeme si na ni pochutnat. Tak doufám, že k Vánovům dostaneme dáreček v podobě restaurace, která je ochotna prohlásit "Bezlepkáři, u nás se najíte!"
A malá perlička na závěr: prý jsem jediná, kdo za celou dobu působení Ikea vznesl podobný dotaz. To mě ale přijde docela málo pravděpodobné.

Vloženo 25.07.06 14:19

#7 katka (cervenkova.katka@centrum.cz)

poradími mi někdo? prosím obsahuje pšeničný sirup lepek?? děkuji katka

Vloženo 26.07.06 10:02

#71 Nikita

Bohužel,všechny dorty (zákusky) Almondy obsahují mléko...

Vloženo 26.09.11 21:57

#72 Hana S.

Dobrý den, mléko obsahují, ale říkala jsem si, že to risknu a koupila si je. Jakmile si dám lžičku zakysané smetany do salátu, je mi pak půl dne zle - nadýmám se, atd. Ale v případě dortů mi nic nebylo! Nevím proč, možná je tam té laktózy opravdu málo, skutečně nevím. Ale potíže jsem po snědení jednoho kousku dortu denně neměla žádné.

Vloženo 29.09.11 16:10

#73 Soňa (sona.sonja@centrum.cz)

Dobrý den, ikea dle informací nabízí bezlepkové masové kuličky.

Vloženo 15.01.12 22:32

#74 Verča

Tak to zní dobře a máte na mysli ty mražene z jejich obchůdku?

Vloženo 16.01.12 20:53

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.