přímo u Měnínské brány vedle obchoďáku Centrum je restaurace, kde se každý den podává polévka i druhé a je označeno jídlo jako bezlepkové. Velikost porce si určujete sami množstvím, které si nandáte na talíře, a ty se pak platí podle váhy. vaří výborně, většinu v biokvalitě a není tam draho. porce pro ženu 70-80, chlapi si nandají víc, tak to někdy skočí i ke 100,-Kč.a to je téměř bez čekání ( ale nikdy jsem tam nebyla v poledne to je tam asi nával)
Vloženo 19.08.06 02:28
V restauraci v IKEA mají vyníkající bezlepkové dezerty, madlový a nebo čokoládový dort. V menu mají uvedené velkým písmem, že jsou bezlepkové.
Vloženo 20.09.06 09:00
to jsou skvělé zprávy!!
Vloženo 20.09.06 10:23
restauraci u Měnínské brány mohu také doporučit, jmenuje se Re-bio, vaří bio produkty, mají dokonce i bezlepkové moučníky, bezvaječná jídla, vše označené, v poledne bývá menší fronta, ale není neúnosná.
Vloženo 22.10.06 11:11
Ahoj máš li mlsný jazíček pak múžeš jít do Pusinky tam mají bezlepkové zákusky a moc dobré. jedna je v Králově poli u Semilasa
Vloženo 22.04.07 14:52
S restaurací u Mělnické brany mám ty nejhorší skušenosti, fronty a hlavně neochotná a arogantní obsluha.Když jedu do Brna radči si vezu jídlo sebou, nebo se stavuji při cestě v IKEI.
Vloženo 22.04.07 21:57
ještě přidávám informaci, že další restaurace je naproti hotelu Slovan v Brně, v obchodní pasáži Gaute v přízemí.
Byla jsem nadšená jak z obsluhy tak i z výběru jídla, vaří totiž i z masa (losos, pangasius, kuře)což je v Brně změna.
Ještě vaří bezlepkově v Brně Oáza, což je nedaleko České - asi jedna zastávka směrem Královo pole, jak se jmenuje ulice nevím, ale ptejte se na restauraci Lucernu - tu všichni zńají a toto je vedle ní v boční uličce.
ale vaří vegetariánsky, ale za lidové ceny. posezení je nic moc, většinou nastojáka.
Vloženo 07.10.08 19:43
Bezlepkově vaří dobře i v Rebiu. Jedna restaurace je na Orlí a druhá ve Špalíčku v prvním patře. A prostředí příjemné, podobně jako ve zdravém restaurantu v Gaute na Lidické. V oáze to není nic pro mě, jsem malé postavy. K sezení jsou pouze dvě židličky a na bufetový stolek nedostanu :-). A prostředí je spíš rychloobčerstvovací bufetové. Ale i to se někdy hodí.
Bezlepkově se dá najíst také na ulici Údolní v restauraci La Bouche - zde z poledního meny, je vždy jedno bezlepkové a pokud není, tak v ceně meníčka vám nabídnou něco jiného. Mají u mě velkou jedničku s hvězdičkou.
Vloženo 07.10.08 20:38
NOEM ARCH Restaurant a Hotel
Cimburkova 9, Brno - Královo Pole, 612 00
tel.: 541 216 160
e-mail: info@noemarch.cz, http://www.noemarch.cz
Opsala jsem Vám to kompletně. Omlouvám se za včerejší neúplnou informaci. Na fotkách to vypadá luxusně, tomu odpovídají i ceny. Zdravím. Gábina
Vloženo 27.01.09 12:50
Gábině:Dík,já jsem to myslel spíš jako legrácku,ten Nebeský mlýn je taky luxusní restaurace,jenže já jsem v těch prostorách dřív viděl montovat ty fekální auta,tak jsem měl potíže spíš subjektivní.
Byl jsem tam před rokem,pozván na oslavu od mého bývalého šéfa.
Majitel podniku byl velmi vstřícný,bavil se s námi,mluvili jsme i o bezlepkové dietě-asi by něco na objednávku určitě připravili.
Ale je to taky vyšší třída.
Zdraví "franta".
Vloženo 27.01.09 13:17
Zkuste v Brne nekdy www.seznamtese123.cz :)
Vloženo 10.01.12 19:54