Zdravím všechny zajímalo by mne jaké máte zkušenosti z proplácením účtenek za bzl.výrobky,pojišťovna ČNZP nabízí příspěvek 222,-Kč měsíčně na bzl.dietu a spoustu dalších bonusů tak přemýšlím že se tam přehlásím,akorát nevím jak je to s těma účtenkama,protože v pravidlech se píše že na paragonu musí být uvedeno slovo bezlepkový,přitom když nakupuju třeba v Globuse nebo DM tak je tam jen název chleba nebo mouky a slovíčko bezlepkový tam chybí:-(tak by mne zajímalo jak to řešíte vy a zda máte dobré zkušenosti s touto pojišťovnou.Předem dík za informace.
Vloženo 15.06.09 16:14
Verčo,mají tam dodatek - čtete pozorně.daňový doklad: zásadní podmínkou je, že daňový doklad neobsahuje jiné položky než bezlepkové potraviny (musí se jednat o potraviny vyrobené speciálně pro bezlepkovou dietu), nebo suroviny k jejich přípravě. Položka na daňovém dokladu musí obsahovat název produktu, kde je uvedeno "bezlepkový"(případně i ve zkratce).V případě, že prodejce nemá v pokladně nastavenou automatickou specifikaci produktu, včetně označení "bezlepkový" je nutné požádat o vystavení účtenky ručně, s tím, že na ní bude uveden požadovaný parametr. Zdroj:www.cnzp.cz
Vloženo 15.06.09 21:09
Díky Věrčo,toto jsem si na jejich stránkách taky přečetla proto se ptám jak to udělat,když mi na účtence vyjede např.: pan care,paniny,rustiko atd.a slovo bezlepkový tam není,tak nevím jak postupovat:-(
Vloženo 16.06.09 19:59
http://tojesila.cz/cz/s16/c1634-AKTIVITY-CSSD/n2217-Tiskova-zprava-CSSD-1-mistopredseda-strany-Bohuslav-Sobotka
Vloženo 15.10.09 15:42