Diskuze: kde mám začít?

« zpět na přehled témat
autor: Jana K. (JanaKramperova@seznam.cz)

mám dceru (2roky) zjištěna celiakie, můžete mi prosím někdo poradit kam zajít a o co všechno vlastně můžu a mám zažádat? Nyní jsem na Md do 4 let věku dcery, teď pobírám 3800,. moc děkuji za pomoc. Jana

Vloženo 22.06.09 21:46

#1 Eva

zajděte na sociálku kde jste si vyřizovala žádost o rodičovský příspěvek a zažádejte si o prodloužený RP do 7 let věku ve výši 7600kč. Pokud pobíráte sociální příspěvek, zažádejte si o zvýšený soc. příspěvek. Na oba tyhle příspěvky je potřeba jen jedno posouzení zdravotního stavu a tak by to mělo být vyřízené současně. U nás to trvalo necelé dva měsíce.

Vloženo 23.06.09 21:03

#2 rudolf

http://tojesila.cz/cz/s16/c1634-AKTIVITY-CSSD/n2217-Tiskova-zprava-CSSD-1-mistopredseda-strany-Bohuslav-Sobotka

Vloženo 15.10.09 15:47

#3 Irena (krizova.irena@atlas.cz)

Prosím o radu. Syn (7.1. bude mít 7 let, ale zatím chodí do školky) má právě potvrzenou celiakii. Do 17.11.2009 beru rodičák na mladšího sourozence. Zatím nemám práci, nevím, jestli je lepší jít na pracák nebo si zažádat o poloviční rodičák nebo první PnP? Můžu zažádat o PnP, i když budu brát státní podporu? Nevím kde začít, co je rychleji vyřízené a co je výhodnější. Prosím poradte, predem moc děkuji.

Vloženo 13.11.09 13:01

#4 Romana (cici25@seznam.cz)

Prosim vsechny o radu,u meho 7 leteho syna byla 1.12.09 stanovena diagnoza celiakie.Muze mi nekdo poradit jak a kde zadat a popripade i ziskat nejaky prispevek na peci,jsem na MD s 16 mesicnim synem a mimo jine mam jeste 9 letou dcerku.Vse je pro me strasne narocne tim vice,ze jsem samozivitelka a vubec si nevim rady.Prosim poradte.Predem dekuji.

Vloženo 30.12.09 22:59

#5 iii

Začněte tím že pročtete tyto diskuze,zdraví potraviny finance už to bylo mnohokrát řečeno.

Vloženo 31.12.09 08:37

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.