Diskuze: Plný invalidní důchod

« zpět na přehled témat
autor: Yvona Šenková (yvonne.senkova@seznam.cz)

CHTĚLA BYCH SE INFORMOVAT OHLEDNĚ PLNÉHO INVALIDNÍHO DŮCHODU -ZTP/P ¨KTERÉHO JE DRŽITELEM MŮJ ŠVAGR.JE MENTÁLNĚ A DUŠEVNĚ POSTIŽENÝ.JE MOŽNO PŘI TOMTO DŮCHODU SI JEŠTĚ PŘIVYDĚLÁVAT? ANIŽ BY MU BYL ZKRÁCEN NEBO ODEBRÁN DŮCHOD A MĚ PÉČE NA NĚHO?DĚKUJI ZA ODPOVĚD

Vloženo 22.11.09 18:06

#1 oo

Už se to tady psalo mockrát při duchodu jak čast. nebo plném muže se neomezeně vydělávat jen u dalšího posouzení posudkový lékař přihlíží k tomu jestli pracuje nebo ne...a muže duchod snížit pokud se zdrav.stav zlepší nebo se adaptuje a muže pracovat

Vloženo 22.11.09 18:39

#2 Lu (ZemanovaLu@seznam.cz)

Ráda bych Vám bezplatně nezávazně poradila jak k plnému invalidnímu důchodu získat každé 3 roky další státní podpory, a to zcela legálně. Napište a ráda se Vám budu věnovat, a to dlouhodobě pokud budete mít zájem.

Vloženo 05.03.10 09:05

#3 Franta (FrantaMatyas@seznam.cz)

Dobrý den mám 58 let,jsem na částečném invalidním důchcě a jsem evidován na úřadu práce,má to nějakou výhodu pro výpočet starobního důchodu,když jsem v evidenci na úřadu práce?Dále bych se chtěl zeptat pokud skončím v evidenci na úřadu práce,budu muset platit sociální,zdravotní a důchodové pojištění,nebo to mne platit bude stát když jsem částečný invalidní důchodce?Děkuji za odpověď Franta.

Vloženo 17.06.10 12:12

#4 Musil Dominik (Nik16@azet.sk)

Dobry den chci se vas zeptat kolik cini zivotni minimum kdyz jsem v plnem invalidnim duchode?jsem zijici na Slovensku ale duchod mi pocita Praha CR dekuji

Vloženo 17.06.10 12:37

#5 Věrča

Své dotazy pokládejte na tyto wwwstránky.Tam dostanete adekvátní informaci http://www.ligavozic.cz/poradna.php

Vloženo 18.06.10 18:20

#6 Josef Káňa (josef.kana@email.cz)

Pasivní příjem - zabezpečení finanční svobody na stáří, vytvoření finanční nezávislosti za 10-15let běžným způsobem, který děláte každý den! Více na : www.nejlevnejsi-pasivni-prijem.webnode.cz

Vloženo 30.09.10 11:31

#7 Lukas (barty.81@seznam.cz)

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat zda si můžu přivydělat když jsem v invalidním důchodu?Mám 3 stupen invalidity.Děkuji

Vloženo 28.03.11 13:23

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.