Diskuze: příspěvek od vzp

« zpět na přehled témat
autor: Jana

od února začne vzp přispívat měsíčně částkou 150kč, prý budou vypláceny čtvrtletně, jinak dle info co jsem slyšela bude chtít pojištovna opět paragony s vypsaným nákupem -bezlepkové potraviny.... - a snad nebude možné nakoupit jednou za čtvrt roku a pak to předložit ale nakupovat každý měsíc (jako kdybychom to nedělali :-) ) a dát prostě každý čtvrt roku 3 paragony s různými měsíci nákupu, tak snad jste mě pochopili :-)))

Vloženo 11.01.10 22:46

#1 Helena

Jen děti nebo i dospělí?

Vloženo 12.01.10 07:17

#2 franta

Jen děti do 15 let a další podmínkou má být,že oba rodiče jsou pojištěni rovněž u VZP.Zdraví "franta".

Vloženo 12.01.10 07:20

#3 Dagmar

Dobrý den, no to je síla opravdu...za to máme tak jen dvě kila mouky.......

Vloženo 12.01.10 16:13

#4 Soňa Straková (sona.coeliac@seznam.cz)

Ahoj, dnes jsem se dozvěděla nové info - příspěvek VZP - to co napsal pan Franta. 150 kč na měsíc - no to je tedy balík a ještě pojištení u VZP oba rodiče ( dobře si to jistí). A taky do vyčerpání zásob. Takže pozor, aby to nedopadlo jako vloni, že za pár měsíců už neměli peníze ( velká poptávka po těchto příspěvcích - najednou zjistili co je celiaků !!!) a vše zrušili. I u příspěvku na ozdravný pobyt musí být pojištění oba rodiče u VZP ( takže těch výhod moc nevidím). Určitě na tyto příspěvky budou chtít nalákat nové klienty. Znovu jako vloni už se napálit nenechám, dostala jsem od nich pouze 200 kč, pak vše zrušili. Nedostala jsem ani příspěvek pro syna na rovnátka ( u původní pojištovny by ho dostal) ani další příspěvky. Jenom jsem si pohoršila. Takže se od dubna pravděpodobně vrátí k původní pojištovně. Soňa

Vloženo 12.01.10 16:56

#5 Marcela (marc.pajurkova@seznam.cz)

Dobrý den, tak mám nové "poznatky" u naší pojišťovny. ČPZP - 205 ( býv. hutní + Česká národní ). Letos přispívají 1500 na celý rok, ale - což je perfektní pro rodiny s celiaky dospěláky - všem. Děrem i dospělým. Mějte se hezky zdravě :)

Vloženo 18.01.10 10:19

#6 Sylva

VZP bude dávat příspěvky na blp 150kč/měsíc jen dětem do 15 let od února 2010. Příspěvky na ozdravný pobyt na rok 2010 nebudou vypláceny.

Vloženo 18.01.10 13:15

#7 eva (elli35@seznam.cz)

mam takovi dotaz ..muj tatinek rok marodil nebyl mu priznan duchod nevime jak dlouho vydrzi chodit do prace po jake dobe muze jit zase marodit a byla mu vyplacena nemocenska...predem dekuji za odpoved.

Vloženo 01.02.10 23:05

#22 Petr (klemma@centrum.cz)

Zdravím všechny,dnes jsem se dožvěděl svou diagnozu,,mám celiakii a tudíž bezlepkovou dietu.Když jsem si najel na internetu na různé potraviny,nestačil jsem se divit, kolik stojí peněz.A když jsem zjišťoval,zda mi moje pojišťo - vna/VZP/něco přispěje,tak jsem zjistil,že nic!!Máte nekdo tip,kde se prodávají potraviny na bezlepkovou dietu za přijatelné ceny.Děkuji za odpovědi.P.K.

Vloženo 24.03.10 15:58

#23 franta

Dnes proběhlo proplacení příspěvku na bezlepkovou dietu mojí vnučce, od VZP(za první čtvrtletí). Šlo to hladce,akorát chtěli nové potvrzení o celiakii(jak jsem předpokládal v příspěvku #16). Zdraví "franta".

Vloženo 29.04.10 20:45

#24 eva

dobrý den, dívala jsem se na stránky ČPZP ohledně příspěvku celiakům, protože někteří zde píší, že je bez věkového omezení. jenže hned první věta v prámci textu na jejich stránkách zní :ČPZP v roce 2010 poskytne zákonným zástupcům dětí a mládeže ve věku do 18 let včetně s diagnózou celiakie příspěvek do výše 1 500 Kč.

Vloženo 04.05.10 07:39

#25 Věrča

pro 24 Eva.Evo přečtěte si stránky znovu. http://www.cpzp.cz/main/clanek.php?id=2844 je to rozděleno dle programů - pro děti do 18 let.A pak pro ženy od 19 let,a muže od 19let a všude je program celiakie.

Vloženo 04.05.10 16:41

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.