Diskuze: Příspěvky

« zpět na přehled témat
autor: iii

Už Vám došel buletin od pani Bušínové aby jste posílali finanční pomoc ....?

Vloženo 28.01.10 17:37

#1 Hana

Ano a nic jí posílat nebudu, měla jsem jednou v jejím e-shopu objednávku, čekala jsem nějakou dobu, nic se nedělo, urgovala jsem emailem i telefonicky a stejně jsem se objednaného zboží nedočkala. Důvěra v tuto paní je u mě 0%.

Vloženo 28.01.10 19:12

#2 iii

No já v ní duvěru taky nemám jen jsem chtěla vědět...

Vloženo 28.01.10 19:51

#3 franta

Vážené,nemáte dost informací,tak to tady nerozpatlávejte a jednejte podle toho,jestli Vám jsou (nebo byly) stránky paní Bušinové užitečné.Zdraví "franta".

Vloženo 29.01.10 10:54

#4 Svatava Mrázková (svatava.mrazkova@seznam.cz)

Pro mne je samozřejmostí pomoci Bezlepkovému centru,myslím, že je to pomoc pro nás bezlepkáře, ne osobně pro paní Bušínovou.Jakékoliv bezlepkové stránky potřebuji sledovat i po 6 letech diety a neocenitelná pomoc je to nejen pro začínající celiaky.

Vloženo 29.01.10 11:39

#5 Ivana

Já jí ráda peníze pošlu, ale není kam, chybí tam konstantní a variabilní symbol. Když ho dodá ráda pomohu. Její stránky mi v boji s následky neléčené celiakie pomohly!!!!!! Přeji všem pohodový a klidný den. Ivana

Vloženo 29.01.10 12:43

#6 Katka

Nejde o těch 12,59 kč,ale o princip.Jednou jsem tam vnesla dotaz a hned zaregistrovaná??a odpověď žádná.Proč funguje tedy Ivako a další stránky v pohodě.Dost mi to připomíná výběrčí před supermarkety pro různé nadace a kdoví kde peníze končí.K potřebným se dostane minimum.Vám někdo pomůže,když se náhodou octnete v nouzi?Možná by pak šlo též oslovit potencionální dárce internetem

Vloženo 29.01.10 12:49

#7 franta

Pokud chcete někdo paní Bušinové přispět,tak variabilní symbol i číslo účtu jsou už na jejích stránkách-musíte ale článek "rozbalit".Ostatní není potřeba. Zdraví "franta".

Vloženo 30.01.10 08:52

#8 Hana

Pane "franto" já tu nic nepitvám, pouze jsem napsala, jak se paní Bušínová stará o své zákazníky, na co ten e-shop má, když mi do telefonu řekla, abych raděj dceři něco upekla v troubě? Takhle se k zákazníkům nechová. Buletin mi z nějakého důvodu od té doby chodí, ale že by mi její stránky v něčem pomohly bych neřekla. Na její stránky od mé špatné zkušenosti vůbec nechodím, takže proto nemám důvod přispívat.

Vloženo 30.01.10 13:36

#9 franta

Pro Hanu(i ostatní).Nejsem "agent"paní Bušinové,ale jsem "pamětník"-když začala,její stránky byly jedny z mála,kde se dalo o celiakii něco kloudného dozvědět.Bohužel stará bohatá "odpovědna" je nějaká "zakousnutá" a nefunguje.Nová rovněž..Pokud měla na stránkách diskuzi,tak ji v ní hlavně napadala "konkurence",až to musela stopnout.Měla i odborné poradce z řad lékařů,kteří pravidelně odpovídali na otázky.Proč se to rozpadlo netuším.To,že se musí(nejen paní Bušinová)doslova prát o dotace,je bohužel chyba někoho jiného-hodím do davu hrst "drobných" a mám vystaráno.A takové peníze dělají jen zlo-proto dodnes existují mezi bezlepkářskými organizacemi větší či menší neshody(mrkněte se na diskuzi http://www.celiac.cz/discussion.aspx .Ten její "internetový obchod" měl (asi) pokrývat finanční nedostatky,stejně jako různé jiné "akce".Nejsem podnikatel a nemohu kvalifikovaně posoudit tyto aktivity,ale zřejmě jí nevyšly(musela uzavřít i ten svůj obchůdek na Obilném trhu).Ostatní podrobnosti se nehodí tady rozpitvávat.Já jsem jen toho názoru,že ty její stránky by neměly zaniknout. Z mého hlediska jde hlavně o informace,které bezlepkářům na svých stránkách poskytovala a poskytuje. Jestli to někdo vidí jinak,je to jeho věc. Zdraví "franta".

Vloženo 30.01.10 14:20

#10 Helena

"tak ji v ní hlavně napadala "konkurence",až to musela stopnout." No, tak to není. Jen tam lidé psali názory, které se jí nelíbily. Kdyby byla schopná spolehlivě odpovědět na některé dotazy a korektně reagovat na připomínky, místo aby je vymazávala, nemusela by udělat tu frašku, kterou nazývá "moderovaná diskuse". To nebyla žádná konkurence, ale jen lidé, kteří přemýšlejí.

Vloženo 05.02.10 19:59

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.