MÁM NÁROK NA PRŮKAZKU MÁM INVALIDITU TŘETÍHO STUPNĚ.
Vloženo 28.11.10 15:54
Ladislavo k tomuto tématu dostanete odpověď zde: http://www.ligavozic.cz/poradna.php
Vloženo 29.11.10 16:27
průkaz ztp kdy můžu žádat.ladka
Vloženo 29.11.10 17:14
Pokud již máte doma papír, že Vám byl přiznán inval. důchod III. st., zajděte na patřičný MěÚ a zažádejte si. Od ledna by Vám měly zasílat i příspěvek na benzín, pokud Vám to již nechodilo na inval. důchod II. st. V tom případě zažádejte na změnu.
Vloženo 11.12.10 21:34
Dobrý den,prosím,zda mi mužete poradit,jsem Bechtěrevik v PID,později i v ID třetího st. v tuto dobu jsem byla znova LPK ,kde mi byl znova uznán ID třetího stupně,s tím,že si nesmím přividělat,mám práci,kde mi vyšli maximálně vstříc (povaze a možnostem mého postižení) Prosila bych o informaci,zda si mohu legálně přivydělat,či ne?! Děkuji Marie Mládková
Vloženo 30.03.11 02:17
Přividělat si mužete při duchodě ,at jste v jakkékoliv stupni ale při znovuposuzování přihlíží., jestli pracujete a tím se adaptujete na svuj zdr.stav a mohou Vám snížit duchod třeba na druhý stupen .
Vloženo 30.03.11 06:46
dobry den prosim moc o radu a vysvetleni od roku 2004 mam plni ivalidni duchod stupen 3,chci se zeptat jestli mohu pracovat nebo ne jsem vdova 40 let a mam dva syny 18,17let oba jsou na stredni skole,nasla jsem si praci a chci se optat jestli mi nevezmou vdovsky duchod a invalidni,a kolik si muzu vydelat kdyz jsem invalidni,hledam vzdy praci abych ji zvladla,jako samozivitelka nezvladam vyjit s temito prijmy i kdyz je i sirotci mam drahy podnajem,a dalsi vydaje,.dekuji za odpoved.
Vloženo 04.07.11 09:22
vážená jste na stránkách o nemocných celiakii.
Vloženo 04.07.11 14:41
Vážení vtomto se obraťte na poradnu,rádi vám tam odpoví http://www.ligavozic.cz/poradna.php
Vloženo 07.07.11 15:41
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jistly mohu pracovat,když mě byl uznán ID 3 stupně,na HPP,a taky jistly musím v kalendářním roce marodit,mám strach,že mě důchod odeberou,když sem na HPP děkuji za Vaší odpověd,vážím si lidí,jako jste Vy,proto Vás oslovuji,věřím,že mě na muj imei odpovíte,jak se mám zachovat,abych o důchod nepřišel děkuji P.H.
Vloženo 24.02.12 07:32
Prosím mužete mi poradit?MÁ PID 3 STUPNĚ MÁM HO OD 20 LET A JE MI 46LET ČÁSTKU KTEROU POBÍRÁM JE 7220KKČ.ČOŽ MI NESTAČÍ ANI NA NÁJEM A LÉKY.MOHU SE NECHAT ZAMĚSTNAT NA ČÁSTEČNÝ PRACOVNÍ POMĚR NEBO DOHODU O PROVEDENÍ ČINOSTI.A JAK BYCH MĚLA POSTUPOVAT S NAHLÁŠENÍM .DĚKUJI.
Vloženo 27.06.12 01:20
AHOJ. TAK JSEM BYLA NA PODZIM NA MĚÚ. TAM JSEM BYLA ZA BLBCE. POKUD NEJSTE SLEPÁ NEBO BEZ NOHY TAK NEMÁTE NÁROK.
Vloženo 27.06.12 08:00
Vážení, jste na stránkách o celiakii. Vaše dotazy patří jinam. Mě osobně Vážení jste na stránkách o celiakii. Vaše dotazy patří jinam. Já bych se chtěla zeptat ostatních celiaků jak zvládají bezlepkovou dietu po zdražení úplně všech potravin včetně bezlepkových které byly krutě drahé už před zdražením. Já to zvládám hodně blbě=
Vloženo 27.06.12 23:59
Dobrý den, může podnikat člověk, který má invalidní důchod třetího stupně? Je nějaký výdělek za rok, při které se nemusí platit daň z příjmů fyzických osob? Případně jaké je tato částka? Nebo se musí dávat daňové přiznání (platit daň z příjmů) při jakémkoliv výdělku za daný zúčtovací rok? Děkuji za odpověď Richard Matyáš
Vloženo 04.07.12 00:06
dobrý den jsem po operaci prsu.Dostala jsem 3 stupen invalidní důchod.Mám nárok na průkazku ZTP na benzín a na dálniční známku děkuji za odpověd
Vloženo 23.10.12 22:26
dostal jsem id 3stupne .nemam vsak oddelane roky na co vse mam pravo slysel jse take o jednorazovem prispevku.mam pravo na prukaz ztp?dekuji
Vloženo 30.11.12 18:52
od 1.11.2012 mi byl přiznám plný invalidní důchod třetího stupně.Můžete mi prosím poradit, na co mám nárok?Jedná se mi hlavně o dálniční známku, zlevněnou jízdenku na městskou dopravu, na autobusy atd. děkuji za odpověď. Jana
Vloženo 16.12.12 13:16
dobry den mam treti stupen plneho invalidniho duchodu,rada bych se zeptala zda li mam narok na ztp,mobilitu nebo nejaky jiny prispeveknpredem dekuji za odpoved
Vloženo 20.01.13 13:22
Dobrý den po návštěvě LPK nyní v lednu, mi byl přiznán z prvního třetí stupeň inv. důchod cituji - není schopen výdělečné činnosti za zcela mimořádných podmínek. Den změny 29.11.2012. Prosím poraďte na co mám nyní vlastně nárok či o co mohu zažádat a mohu mít případně nějaký přivýdělek? Kdy mohu zažádat o průkazku, příspěvek na benzin či dáln. známku či jiné. Ještě nepřišli papíry z Prahy, mohu i přesto již o něco zažádat? Moc děkuji za odpověď Zlatka
Vloženo 03.02.13 16:18
Dobrý den,1.1.2013 mi byla zvýšena invalidita 2.stupně na 3.stupeň,jak se mi přepočítá důchod,mám 2.stupeň 0d roku 1999 ,nyní mám 6043kč,kolik mohu očekávat zvýšení mého důchodu,děkuji za odpověď Ilona
Vloženo 15.02.13 09:16
Tyto informace adresujte na www.ligavozic.cz/poradna.php
Vloženo 17.02.13 16:01
Mám třetí stupen invalidy na co mím narok dekuji
Vloženo 28.02.13 16:07
Já nevím jestli ty lidi neumí číst ,že to jsou stránky o celiakii.
Vloženo 15.03.13 18:25
Dobrý den,chci se zeptat,mám invalidní důchod 1.stupně 5400kč.V lednu jsem byla na operaci TEP kolenního kloubu.Mám nárok na zvýšení invalidního dúchodu na 3.stupen? Děkuji za odpověd.Marie
Vloženo 08.04.13 10:21