Diskuze: přivýdělek

« zpět na přehled témat
autor: Markéta (kumama@seznam.cz)

Dobrý den, smí se přividělávat při plném invalidním důchodu? Díky za odpověď.

Vloženo 29.01.07 16:29

#1 Majka

Pro nárok na plný invalidní důchod ani pro výplatu není rozhodné, jestli poživatel důchodu pracuje a kolik je jeho příjem. Pouze zaměstnavatel je povinen oznámi OSSZ příslušné podle místa trvalého bydliště poživatele důchodu jeho vstup do zaměstnání. Lékař může posoudit zda druh a rozsah vykonávané práce neupozorňuje na změnu zdravotního stavu k lepšímu a může nařídit nové posouzení - viz. Průvodce pracovněprávními předpisy 1/2007. V některých případech se bere pracovní činnost jako rehabilitace, ovšem záleží na důvodu přiznání důchodu a činnosti, které by člověk nyní vykonával.

Vloženo 30.01.07 07:35

#2 Markéta (kumama@seznam.cz)

Dobrý den Majko, děkuji odpověd. A také se omlouvám za tu pravopisnou chybu :o( Všimla jsem si toho až teď :o(
Markéta

Vloženo 30.01.07 12:54

#3 Iva Čavrnochová (ivacavrnochova@seznam.cz)

Dobrý den, mám hned dva dotazy:
1. jestli je omezena výše přivýdělku, když osoba pobírá částečný invaldní důchod
2. kolik si může osoba přivydělat, když má péči o osobu blízkou.
Děkuji moc Iva Čavrnochová

Vloženo 20.02.07 16:29

#4 Majka

Výše přivýdělku při ČID není od loňského roku omezena a péče o osobu blízkou již neexistuje.

Vloženo 20.02.07 17:45

#5 j (zelene-oko@seznam.cz)

Dobrý den!
Chtěla bych se zeptat jestli si přítel může přivydělat pokud pobírá plný invalidní důchod od 22.11.1999 Podle ustanovení
§ 39 ods.1 pism.a)zakona c. 155/ 1995 Sb. v platném znění. A má neměnný zdravotní stav a komplikovany obstrukční hydrocefalus.Děkuji za odpověď

Vloženo 05.03.07 14:09

#6 j (zelene-oko@seznam.cz)

Dobrý den!
Chtěla bych se zeptat jestli si přítel může přivydělat pokud pobírá plný invalidní důchod od 22.11.1999 Podle ustanovení
§ 39 ods.1 pism.a)zakona c. 155/ 1995 Sb. v platném znění. A má neměnný zdravotní stav a komplikovany obstrukční hydrocefalus.Děkuji za odpověď

Vloženo 05.03.07 15:46

#7 Rumanová Lidie (rumanoval@volny.cz)

Jsem vedena na úřadu práce, beru soc. podporu. Chci se zeptat, zda a kolik korun si mohu přivydělat.
Děkuji za odpověď

Vloženo 01.05.07 12:32

#22 Michaela Kožáková (stop.podvodu@centrum.cz)

Dobré ránko.Nabízím přivýdělek pár kaček navíc.Říká vám něco Rmail?Již za registraci dostanete 100kč.Nemusíte nikde běhat,dostáte placenné maily,takproč mít schránku plnou zadarmo..:) http://www.ermail.cz/link/jmcT​CXNaXeccYYamJ7Aejc27cXJYJVej

Vloženo 18.07.11 07:22

#23 Domise2 (Domise2@seznam.cz)

Nabízím domáci přivýdělek kde máte na výběr ze 3 PŘIVÝDĚLKU!!! všechny tři naprosto bez poplatku tak se podívejte na tuhle stránku a najdete vše co potřebujete http://zarucenepenize.webnode.cz/

Vloženo 23.07.11 17:52

#24 Barbora

Zdravím všechny, které hledáte přivýdělek. Již přes 2 roky spolupracuji s českou brněnskou firmou a ráda bych Vám nabídla možnost se k nám připojit a vydělat si penízky navíc a zajistit se finančně do budoucnosti. Chcete-li vědět víc napište mi bk.baruska@seznam.cz Budu se těšit na spolupráci.

Vloženo 04.08.11 15:04

#25 berusak1 (berusak1@seznam.cz)

Je Vám více jak 18 let a umíte kopírovat a vkládat text? Líbilo by se Vám za tuto činnost dostávat zaplaceno? Pokud jste si na všechny otázky odpověděli ANO, pak se přidejte ke společnosti, která se zabývá veřejnými aukcemi a prodejem různého zboží. Vaším úkolem bude každý den zadat předem napsaný inzerát s nabídkou zboží či aukce a za to dostanete zaplaceno. Registrace ZDARMA. Je to opravdu jednoduché, zvládne opravdu každý. Pokud Vás moje nabídka zaujala, napište si o více informací berusak1@seznam.cz

Vloženo 24.01.12 14:08

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.