Diskuze: pro zdraví

« zpět na přehled témat

http://okzdravi.webnode.cz

Vloženo 09.08.09 13:43

#1 franta

Nemohu si odpustit ,nedat sem tento odkaz-nejedná se o reklamu- http://www.sysifos.cz/index.php?id=slovnik&act=zobrazit&idd=&pismeno=&vyraz=1207301427&heslo=Tradiční%20čínská%20medicína .Přebrat si to ovšem musí každý sám. Zdraví "franta".

Vloženo 09.08.09 18:44

#2 eva (eva.zvanovcova@seznam.cz)

EMULIPS omezí Vaše problémy se zažíváním, odlehčí trávicímu traktu, sníží # riziko vzniku žlučníkových kamenů. Při užívání v kombinaci s vlákninou napomáhá # upravování tělesné váhy. za 375KČ REGENERACE ORGANISMU: # OK Alfa+ podpoří čištění Vašeho organismu, přispěje k uklidnění zánětu, pomůže # při nachlazení, při vysokých teplotách, při bolestech v krku a aftách, při # zápachu z úst a plísni - působí antibioticky na široké spektrum mikrobů. Pomůže # zmírnit bolestivost a křeče - působí na hladké svalstvo a uvolňuje krečovité # stahy.900KČ OCHRANA ORGANISMU: # OK omega+ Vám přispěje k ochraně organismu před nádorovým bujením a výrazně také # ke snížení rizika vzniku chorob srdce a cév - pomůže upravit hladinu # cholesterolu a krevní tlak. Napomůže celkovému zvýšení obranyschopnosti # organismu a jeho odolnosti vůči následkům stresu. 930KČ OK tau+ má blahodárné # účinky na celý vylučovací systém, především na ledviny a také na prostatu.960KČ # FactorBase ovlivňuje kvalitu střevní sliznice a tím napomáhá posilovat # obranyschopnost organizmu, zažívání...900KČ EMULIPS SLIM povzbuzením 1290KČ # činnosti jater a ledvin usnadňuje odvod nežádoucích metabolitů hubnutí z těla - # usnadňuje vyloučení látek uvolněných z tukové tkáně při hubnutí a tím zabraňuje # jejich opětovnému uložení v těle. OK gel a OK 600KČ balsam poskytnou úlevu při # svědění, vyrážkách, utiší podrážděnou kůži, např. po holení a pomohou zmírnit # ekzémy, akné, opary, plísně… Napomohou odstraňování bradavic, kuřích ok, # mozolu a proleženin. OK gel je vhodný i na popáleniny a na spáleniny od slunce. # OK balsam 600KČ je určený především na suché a praskavé ekzémy # http://okzdravi.webnode.cz reg03-001068 MUZE BYT I JEDNOTLIVE CELKOVA CASKA JE # 6555KČ

Vloženo 09.08.09 18:56

#3 kristýna sládečková (kristynasladeckova1@seznam.cz)

Já znám supr lék na posílení imunitního systému, proti otokům a zánětům. Mám s ním moc dobré zkušenosti, jen je finančně náročnější.Wobenzym - myslím, že stránky tohoto léku jsou www.wobenzym.cz

Vloženo 10.09.09 17:17

#4 franta

Proboha,běžte si dělat reklamu někam jinam,celiaci to nesmí užívat.A není to lék,ale potravní doplněk. "franta".

Vloženo 10.09.09 18:18

#5 Katka (KatyPecinkova@seznam.cz)

Není to pravda, produkty od české firmy, přírodní zcela z bylin,jsou určené i pro celiaky.Mám známou,které jsem je nabídla a cítí se skvěle!

Vloženo 10.09.09 20:03

#6 franta

Pro Katku(Pecinkovou):Moje připomínka se týká hlavně celiakie a wobenzymu.Z přírodních produktů jsou přímo zakázané Aloe Verra a Echinacea-obojí stimuluje imunitu,což je u celiakie(i jiných autoimunitních onemocnění ) striktně zakázáno.Přidám ještě krátké vyjádření k wobenzymu. Je to ze zápisu z loňského setkání celiaků v Brně. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Otázka-Enzymatická léčba-Wobenzym? Pan doktor to nazval časovanou bombou-zcela nevhodné-spustí se cyklus pochodů-trypsin-gliadin-víc jsem nepochopil. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Celý zápis je na stránkách Celia Liberec v rubrice postřehy. Zdraví "franta".

Vloženo 10.09.09 21:27

#7 Alena Ondrová (ala.o@seznam.cz)

Franto prosím Vás můžete mi napsat jak je to stou alove vera a echinaceou?? Znamená to tedy, že se nesmí třeba ani bombony s echynaceou atd? Děkuji Alena

Vloženo 10.09.09 22:03

#39 franta

Pro Alžbětu:Jestli syn nezdědil tu celiakii po Vás,(viz můj předchozí příspěvek),tak mu nějaké echinaceové kapky nemůžou uškodit.Zdraví "franta".

Vloženo 27.06.10 15:55

#40 vlasta (Vlasta.Fucikova@seznam.cz)

OK gel-bradavice,akné,odřeniny,neštovice,opar,různá bolest,zánět dásní,kuří oka,hojení jizev.Je tu pro Vás Ok gel je to přírodní produkt zcela bez chemické stabilizace.OK gel mě velice pomohl při zánětu dásní.Stačilo pouze mazat jak vně tak z venku a bylo po problému . Pokud máte zájem dozvědět se více pište ,ráda poradím .Vlasta.Fucikova@seznam.cz skype vlastafu http://okg-zdravi.webnode.cz ( 03-000334)

Vloženo 17.07.10 16:54

#41 vlasta (Vlasta.Fucikova@seznam.cz)

Milé maminky, podpořte tvorbu mateřského mléka pro vaše miminko! Emulips, bylinný produkt české výroby, který podporuje tvorbu mateřského mléka, ale také odstraňuje potíže se zažíváním... Vašemu miminku tak dodáte do mlíčka víc vitamínů a navíc předejdete nepříjemným kolikám... Emulips také upravuje tělesnou váhu, pomůže Vám tedy zbavit se nadbytečných kilogramů, které vám zůstaly po porodu,posiluje imunitu,řeší problém s cukrovkou také štítnou žlázou. Možnost slevy40% vše ráda vysvětlím Vlasta.Fucikova@seznam.cz skype vlastafu http://okg-zdravi.webnode.cz (03-000334)

Vloženo 17.07.10 16:56

#42 Limba

Posilam kontakt na stranky,kde se nabizi piti z krystalku Tibi ci kefirove mleko,myslim,ze to stoji za precteni.

Vloženo 07.08.10 22:28

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.