Diskuze: Bezlepkové potraviny v Kauflandu

« zpět na přehled témat
autor: Zdeňka Niedobová (z.niedobova@seznam.cz)

Výrobky Schneekoppe jsem objevila nedávno v OD Kaufland ve Slaném. Chtějí je vyřadit, protože je nikdo nekupuje.... ??? Jsou zařazeny v regálech podle druhu zboží, Takže chodím po Kauflandu a hledám! Ale wafle a oplatky jsou vynikající a stojí cca 35,-!

Vloženo 11.02.10 14:21

#1 Helena

No, kdyby do sortimentu dali zboží od českých výrobců a dovozců, a né ty drahé nesmysly, tak by to lidé kupovali. A hlavně, kdo si koupí mouku, která je zaprášená od pšeničné. Kromě toho nehodlám si hrát na detektiva a hledat hodinu mezi regálama. Kdyby se poradili a nedělali blbosti, mohli mít vyšší odbyt. Ale když nějaká chytrá hlava něco udělá a nerozumí tomu, pak ať se nediví. Zůstanu u DMka.

Vloženo 11.02.10 19:50

#2 Zdeňka Niedobová (z.niedobova@seznam.cz)

Jasně. Ale: oceňuji jakoukoli snahu cokoli nám ulehčit, třeba se jednou dočkáme i těch českých... Každopádně německé oplatky mi chutnají víc než třeba polské (nehledě na cenu) a taky těstovinami a mussli nepohrdnu.

Vloženo 13.02.10 18:12

#3 helena

Zdenko, oni neměli žádnou snahu nám něco ulehčit, ale vydělávat. Jinak by se nejprve poradili a pak by to v nabídce nechali, i když to lidé málo kupujou.

Vloženo 14.02.10 17:03

#4 bara (barachabrova@seznam.cz)

take jsem koupila nekolik produktu v kaufl.a vadi mi,ze je to rozhazene po celem obchode nedavno jsem nahodou objevila i bezl.piskoty od Kavovin jsem za to rada,ale system je opravdu sileny.Ve sparu take zavedli novou znacku b.v. maji to pekne v jednom regalu produkty jsou chune a cene prijatelne .

Vloženo 26.02.10 21:54

#5 Andrea

Ja jsem teď v Kauflandu u běžných těstovin objevila i kukuřičné bezlepkové těstoviny Sam mils. Jsou výborné a za velmi dobrou cenu.

Vloženo 27.02.10 13:21

#6 Paa

Koupila jsem v Kaufu v Brně směs na skvělou "bábovku". Byla mezi normálníma směsma na sladký :-) Řekla bych, že se mi tam začíná líbit víc, než v Tesku...

Vloženo 28.02.10 20:40

#7 Ivet (dzehla@seznam.cz)

Ahoj, já do kaufu chodím asi nejradši co se týká potravin pro bezlepkovou dietu. Když to totiž srovnám cenově a i ve hmotnosti. Kaufland totiž prodává těstoviny 500 g za 30 korun a na internetu a v kamenných obchodech chtějí všude 50korun a více pouze za 200g. Což je opravdu hrozný, když víte že si to musíte koupit a nic jiného vám nezbyde. Piškoty z kauuflandu co mám zkušenosti jsou zatím asi nejchutnější. Co se týká těstovin, sladkého, kukuřičných mouk, musli a strouhanky je v tomhle asi kaufland nejlepší. Interspar je drahý a není moc dobrý. A tesco je oproti kauflandu o pár korun ještě dražší. tedy alespon u nás na severu co mám oběhaný.

Vloženo 15.05.12 13:13

#8 Irena

Nějak je tedy zdražil ten Kaufland, já tam nebyla, zásobu ještě mám

Vloženo 15.05.12 20:27

#9 Petra

Já jsem onehdy v Kauflandu taky byla a nenašla jsem ani lepkové oplatky, natož bezlepkové. V Tescu u nás nemají bezlepkového vůbec nic, kromě rýžových chlebíčků s polevou, takže zůstávám u Globusu a u zdravých výživ.

Vloženo 18.05.12 07:34

#10 Jarka

V Tesku na Andělu maji bezl.koutek,maji tam pečivo od Penamu a Jizerskych pekaren a britske muffiny od fy.Warburtons jsou tam dva velke muffiny cena kolem 40,-kč/v akci/ a maji dva druhy a jsou vyborne:-)

Vloženo 18.05.12 12:30

#11 Soňa (sona.sonja@centrum.cz)

v kauflandu jsem objevila i rýžovou mouku. některé věci sice hledám,ale díky cenovému rozdílu se to vyplatí

Vloženo 18.05.12 19:19

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.