Diskuze: candida

« zpět na přehled témat
autor: kamila

Nevíte jak dlouho trvá přeléčení candidi jen dietou mám na to podezřen a chci vysadit cukr na jak dlouho aby to zabralo?

Vloženo 25.03.10 05:50

#1 Jaruš

Vyléčení candidy trvá dlouho, je nutné vysadit cukr na několik měsíců až let. Někdy prý až po dvou letech bezcukerné diety přemnožená candida odumře.

Vloženo 25.03.10 14:02

#2 Ola

Má kamarádka má dobré zkušenosti s bylinným přípravkem FUNGILEN, ale nevím jestli tam není nějaké riziko při celiakii.

Vloženo 28.03.10 19:26

#3 Val

Oficiálně v Česku candida neexistuje, místní lékaři ji neuznávají. Ale gastroenterolog Michal Kolář má názor jiný. Máte někdo zkušenosti s léčením candidy ?

Vloženo 13.04.10 07:55

#4 Klára

Zkus se podíva na stránky candida.inetcz.com/pokec.php?vlakno=465 - v Meduňce 4/2010 je candidě věnováno 5 stran. je tam i dieta podle Kaufmanna. Já už ji taky držím. 14 dní nejím žádný cukr. Zjistila jsem totiž, že od té doby, co mi přišli na celiakii jsem se jen cpala těmi nezdravými sušenkami a tyčinkami ze zdravých výživ:-)

Vloženo 14.04.10 10:31

#5 Daniela (Daniela.Dobesova@email.cz)

Ahoj.Candida albicanc je pěkná potvora,ale zbavit se jí dá.Mám s ní několik zkušeností a Gynekologové mě už přestali bavit.Jsem zdravotní sestra a razím cestu alter.medicíny.Musíš nejprve vyčistit střevo je to běh na dlouhou trať.Můžu ti zaslat návod ,ale to bych se upsala.Dieta je v dnešní době poněkud složitá.V brzské době budu mít intert.stránky kde najdeš spoustu odpovědí pošlu odkaz.

Vloženo 14.04.10 21:26

#6 Renka (renka@rio.sk)

Ahoj Daniela.Poprosila by som Ťa na adresu internetovej stránky ohľadom candidy a diety zaslaním na môj e mail.Ďakujem veľmi pekne.Renka

Vloženo 19.05.10 15:36

#7 mirek (mirov55@centrum.cz)

ahoj Danielo,můžeš mi poslat ty internetové stránky?Díky,Mirek.

Vloženo 20.07.10 23:51

#16 Martina (martinka.vitova@tiscali.cz)

Ahoj Marcelko Já jsem měla kvasinky přemnožené už léta, trpěla jsem neustále kvasinkami několik let, postupem času se to zhoršovalo a candida se vrátila ihned po přeléčení léky a čípky od gynekologa, takže určitě to není krtákodobá zkušenost. Candidu jsem měla přemnoženou i ve střevech, nejvíce to ale bylo znát po té gynekologické stránce. Také mi pomohla bezmléčná a bezlepková dieta, kterou dodržuji neustále, neboť jsem celiak. Bezmléčnou už nemusím dodržovat tak přísně, ale surové mléko a smetanu, máslo a tvaroh nesmím vůbec.

Vloženo 27.12.10 16:48

#17 Petr (Cobra6@seznam.cz)

ahoj, mužu se ves zeptat jak jste prišli na to že je to candida? mam podobne problemy už rok a spoustu vyšetreni a stale jen slyším že jsem zdravej... ted mi jeden doktor na imunologii rekl opet že jsem zdrave ale že by to mohla byt candida, na otazku jesli se to da zjistit mi řekl že ne.. tak se chci zeptat jak to zjistili vam.. diky Petr

Vloženo 20.04.11 20:14

#18 Michaela

Zdravím, Petře, u nás žen je to vcelku jednoduché: Většinou se candida projeví na našich genitáliích, takže si zajdeme na gynekologii, tam nám udělají stěr a výsledky z laboratoře jsou pak jasné. A pokud se mi candida rozmnožila právě na tom místě, jsem si jistá, že ji mám i ve střevech a kdoví kde ještě, což už pak jen ukazují vedlejší příznaky, o kterých se dočtete na internetových stránkách, určených tomuto problému. Zdraví Michaela

Vloženo 25.04.11 11:51

#19 ala

Na kvasinky může lékař předepsat antimykotika. Kvasinky se mohou přemnožit po léčbě antibiotiky.

Vloženo 25.04.11 20:56

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.