Diskuze: Disulone a hormonalni antikoncepce

« zpět na přehled témat
autor: Jarka Svobodova (jaroslava_svobodova@email.cz)

Obracim se na Vas s dotazem, zda muze Disulone ovlivnovat kontracepcni ucinky hormonalni antikoncepce. Uzivam Disulone uz dva roky a zacala jsem uzivat hormonalni antikoncepci (Regulone), na pribalovem letaku pisi, ze ucinnost antikoncepce muze snizovat krom jineho i uzivani leku z rady sulfonamidu, coz Disulone splnuje. Nemate prosim nekdo o tomto tematu vice informaci. Predem dekuji a preji hezky den.

Vloženo 02.04.04 13:51

#1 Hanka

Žádné odborné informace na toto téma nemám, ale sama jsem užívala Disulone společně s hormonální antikoncepcí (Trisiston) skoro dva roky a žádné problémy jsem neměla.Než jsem ho začala
užívat, informovala jsem se v lékárně a tam mě řekli, že by to vadit
nemělo.

Vloženo 04.04.04 17:44

#2 Jarka (jaroslava_svobodova@email.cz)

Mě právě gynekolog upozornil, že Disulone může snižovat účinky antikoncepce,ale má kožní lékařka mě uklidnila, že při mé nízké dávce (nyní beru už jen čtvrtku denně) by to nemělo mít vliv. Přesto určité obavy trochu mám. Ale děkuji za reakci. Přeji hezký den.

Vloženo 06.04.04 15:29

#3 věra (verus-@seznam.cz)

Ahoj ja užívám disulone už přes pět let,antikoncepci(Katya)užívám dva roky a žádné problémy nemám,chodím i na hematologii a probíraly jsme tuhle léčbu i s primářem a je to v poho.není důvod se znepokojovat.Věra

Vloženo 12.06.10 14:14

#4 Zdenka

Ahoj, já beru Disulone 17let, antikoncepci 14let, taky žádné problémy nemám. Zdenka

Vloženo 17.06.10 11:12

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.