Krásný den,trpím celiakií jako asi každý zde na této diskuzi,paní doktorka mi jí zjistila v mých 33 letech,byl to pro mě opravdu šok,začala jsem hledat něco co by mi v mojí cestě životem pomohlo,nebo aspoň zmírnilo příznaky.A našla jsem,české přírodní produkty OKG zcela bez chemie.Začala jsem je užívat Emulips,Alfu,Tau a změny jsem začala pociťovat,už po 14 dnech užívání,už netrpím průjmem,nemám nafouklé břicho,nechce se mi zvracet...Dnes užíváme produkty celá rodina a nedáme na ně dopustit.Můžete se podívat na www.emulips.webnode.cz a tam se dozvíte víc.S pozdravem Martina
Vloženo 11.06.10 15:18
Krásný den,trpím celiakií jako asi každý zde na této diskuzi,paní doktorka mi jí zjistila v mých 33 letech,byl to pro mě opravdu šok,začala jsem hledat něco co by mi v mojí cestě životem pomohlo,nebo aspoň zmírnilo příznaky.A našla jsem,české přírodní produkty OKG zcela bez chemie.Začala jsem je užívat Emulips,Alfu,Tau a změny jsem začala pociťovat,už po 14 dnech užívání,už netrpím průjmem,nemám nafouklé břicho,nechce se mi zvracet...Dnes užíváme produkty celá rodina a nedáme na ně dopustit.Můžete se podívat na http://www.emulips.webnode.cz a tam se dozvíte víc.S pozdravem Martina
Vloženo 11.06.10 15:20