Dobrý den, mám zvýšenou hladinu bilirubinu a nemám tušení, o co jde a jestli s tím něco dělat? Jeden doktor navrhoval další vyšetření, druhý nad tím mávl rukou. Dá se bilirubin nějak snížit?
Vloženo 20.04.05 12:08
Dobrý den, mám zvýšenou hladinu bilirubinu a nemám tušení, o co jde a jestli s tím něco dělat?
Dá se bilirubin nějak snížit?
Vloženo 07.05.05 23:27
Co se dá dělat když mám zvýšenou hladinu bilirubinu?je to do konce života?
Vloženo 08.05.05 15:27
Dobrý deň, som po operacii silne zapáleného pankreasu. Dietujem, minulý týždeň mi pri krvenej kontrole zistili bilirubín 73,3.
Ako sa mám stravovať, telesný pohyb, aké tekutiny môžem piť?
Som často unavený,mám pocit plného žalúdku a nemám chuť do jedla.
ďakujem,
Vloženo 10.05.05 20:28
Mám vrozenou hyperbilirubinemii (cca 2-3x vyšší úroveň bilirubinu) a byl jsem úspěšně léčen lékem na vzteklé děti Histepsem. Dnes se už asi nedělá, ale jednalo se o barbiturát.
Zdraví Michal
Vloženo 12.05.05 00:39
ja ji mam taky zvysenou je to zlucove barvivo a pokud vim tak to nejak nevadi a neleci se ... mam trosku zabarvene belmo..tot vse
Vloženo 12.05.05 22:30
ja mam taky zvysenou nebo hranicni hladinu bilirubinu. Udajne by to mohla byt Gilbertova nemoc, ale nikdo mi nebyl schopen nic rict. Taky jsem mel k tomu i hranicni zelezo (taky zvysene).
Vloženo 13.05.05 00:59
Dobrý den
Dceři je 15let a má hladinu bilirubinu 50, přitom má být pouze do 20.
Jde znovu na odběr krve, a pokud bude hladina stejná, půjde na ultrazvuk jater. Jde o závažnou chorobu? Jde bilirubin snížit a co je příčinou, bude nějak omezena?
Vloženo 24.05.05 13:52
Prosím, nezanášejte diskuse "o celiakii pro celiaki" jinými tématy. zdá se mi, že bilirubin s celiakií nijak nesouvisí a není její komplikací.
Vloženo 03.05.10 17:48
dobrý den ,hlasil jsem se na vojenskou skolu ,ale neprosel jsem u zdravotni prohlidky protoze mam hladinu bilirubinu lehce pod 40 ,co to je ? Jde ho nejak ¨snizit ? Pokud ano funguje to i u ostatnich hodnot ? Muze to vylecit i puberta ? A jestli ano co pro to musim udelat? Predem dekuji za odpoved
Vloženo 07.12.11 07:34
Dobrý den, Je mi 22 let. Moje hladiny bilirubinu jsou hodně vysoké už delší dobu cca 80 - 140. Kupodivu netrpím zvýšenou únavou ani žádnými bolestmi. Jediné co mě trápí je žlutá barva kůže a bělma očí, což je společensky hodně nepříjemné. Existuje něco co by mi napomohlo vrátit zdravou barvu pleti? Předem děkuji za jakoukoliv radu, já už jsem téměř bezradný :/
Vloženo 22.12.11 12:07