Diskuze: Jak stloustnout??

« zpět na přehled témat
autor: Alois (loisav@seznam.cz)

Dobry den,
vadi mi ze sem hubeny a chtel by jsem s tim neco udelat dozvedel sem se o nejakych tabletach kere se berou jako doplnek stravy třikrát deně
a obsahuje je to pry nejake pivni kvasinky nebo tak neco muzete mi to upresnit a rict i nazev vyrobku??? popripade nejake jine reseni???
Predem Dekuji za odpověď Alois Vokurka

Vloženo 21.06.05 14:45

#1 iva kajinkova (ivca77@seznam.cz)

jestli víte jak stloustnout tak mi to prosím zdelte na ivca77@4seznam.cz dekuji

Vloženo 29.09.05 17:30

#2 MICHAELA (lvicelove@seznam.cz)

JSEM STRASNE HUBENA A CHCI STLOUSTNOUT ALE NEVIM JAK TO MAM UDELAT,PRESTOZE HODNE JIM,TAK SE MI TO NEDARI.PROSIM POMOCTE MI!A NAPISTE NA E-MAIL:LviceLove@seznam.cz predem dekuju

Vloženo 27.10.05 14:59

#3 Lucka (beruska111@seznam.cz)

Dobrý den!
Jsem moc hubená,mohl/a by jste mi pomoct nějaká jídla po kterých bych stloustla?Předem děkuji.

Vloženo 26.11.05 09:39

#4 Lucka (beruska111@seznam.cz)

Dobrý den!
Mohl/a by jste mi poradit jaká jídla mám jíst abych stloustla?Předem děkuji napište na Beruska111@seznam.cz

Vloženo 26.11.05 09:40

#5 láda (lada.hary@seznam.cz)

Dobrý den!!! mám prosbu,můžete mi poradit,jak přibrat na váze? díky

Vloženo 12.01.06 14:56

#6 milena (lada.hary@seznam.cz)

Muj syn ma take ten problem.Ma ovsem hodne pohybu i kdyz ji take dost.Prosim taky o radu.Je mu 23 let.

Vloženo 13.01.06 23:06

#7 jakub (k.u.b.a.28@centrum.cz)

Ja chci poprosit co mam delat abych stloustnul teda spise co jist???posiluju a moc nepribiram spis vubec:( vazim 60Kg a merim 177cm.co mam jist a kdy???dekuji.

Vloženo 21.01.06 15:34

#504 David

Vlasto, jsi s tou tvojí reklamou trapná. Příspěvky všech vlezlých dealerů by měl správce vebu automaticky mazat. Dealeři jsou jako hyeny, jakmile vidí někde zufalé nemocné lidi, ihned jim začnou vnucovat nějaký předražený šmejd.

Vloženo 18.03.11 07:41

#505 Punta

Pro David Kdyz to vezmu obecne,tak tu admini asi dlouho nic neresili.Ony tu nejsou jen prispevky "hyen" ale i spambotu hlavne na viiaaagru a jiny lahudky.Ja konkretne s temato "lidumilama" nebojuju.V pripade "SPAMu" to jako admin (jiny forum) smazu v pripade spambota banuji celou sit a je klid.Nejlepsi by bylo forum s nucenou registraci povolovanou clovekem. A at nejsu mimo "misu".Celiak nejsem,ale mam k tomuto tematu dost blizko (rodina),takze toto forum dost sleduji. A nevim jestli to pomuze i celiakum,tak posledni cca 2 roky provozovani gaučingu (nemoc,nezamestananost a nechut cokoliv delat) jsem pribral neustalym poziranim vseho asi 15 kilo (je mi jasny,ze moznosti celiaka jsou v tomto pripade dost omezene),ale proc nezkusit i tuto metodu? Nerikam ze je vsemocna,ale i kdyby tento "pristup" pomohl byt jedinymu cloveku,tak svuj ucel splnil.

Vloženo 18.03.11 23:42

#506 Nikola (nikisek5@email.cz)

ahoj jsem tu abych se dozvedela jak stloustnou pomocte mi uz nechci byt hubena

Vloženo 30.05.11 15:50

Téma bylo uzavřeno