Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s hormonální antikoncepcí EVRA (náplasti) ve spojení s bezlepkovou dietou? Díky za příspěvky
Vloženo 18.05.06 07:05
Ja ju pouzivam kvoli nepravidelnej menstruacii.Z tabletiek mi bolo vzdy nenormalne zle,lebo vsetky obsahuju laktozu...Ale naplast je v pohode,lebo neprechadza traviacim ustrojenstvom.
Vloženo 20.05.06 16:28
žádný problém z hlediska bezlep diety
Vloženo 20.05.06 19:53
na evru jsem presla kvuli tomu, ze s alergii na laktozu mam casto strevni problemy. S evrou je vsechno v pohode a odpadly ty STRASLIVE STRESY jestli je vsechno v pohode, jetli jsem chranena, jestli...bylo to desny
Vloženo 07.07.06 10:56
jasne, z tho sameho duvodu si ji nemuzu vynachvalit. Je to des kdyz nevite, jetli se tabletka stacila vstrebat, nebo jestli bude prusvih..clovek pak mysli jen na to .. a s Evrou? NAHDERA :o)
Vloženo 01.09.06 11:56
Na Evru bych už nikdy nevsadila, jelikož jsem po této antikoncepci otěhotněla. I má lékařka, která mi ji doporučila byla z toho v šoku. Narodil se mi chlapeček, který je zdráv. Nemá žádné poruchy, Za to děkuji bohu, že je v pořádku. Při narození vážil 4210g a měřil 52cm. Byl to, ale pro mě šok, toto těhotenství, jelikož jsem již měla tři děti a dalším jsem vůbec neuvažovala. Firma, která provádí distribuci této antikoncepce by nám, ale mohla poslat nějaký sponzorský dáreček. Ale toho se asi nedočkáme. Tak nevěřte dámy moc na Evru.
Vloženo 07.09.06 11:14
ahoj, ja bych rekla, ze ... no mrkni na obal, zadna stoprocentni antikoncepce neexistuje, kazdy se chrani tim, ze je pouze 99,9 procentni..
Vloženo 07.09.06 11:18
No Katule, jsem ráda, že jsem to jedno procento, ale raději to mohla být jiná žena, která děti ještě nemá. Ahoj
Vloženo 07.09.06 11:23
Prodám celé nerozbalené balení antikoncepčních náplastí Evra (9 náplastí v balení) za 950,- (původní cena v lékarně 1100,-). V případě zájmu: Luccy88@seznam.cz :-))
Vloženo 14.08.11 17:42
dobry den,koupim antikoncepci evra jakehokoliv mnozstvi za prijatelnou cenu. Piste na email paluskova.katerina@gmail.com dekuji za vsechny nabidky kata paluskova
Vloženo 03.09.11 13:44
Dobrý den, mám zájem o koupi náplastí Evra. Jestli je máte někdo na prodej, napište prosím na tento e-mail: LucieRindlerova@seznam.cz Děkuji!
Vloženo 05.09.11 12:28