Diskuze: Kyneziologie

« zpět na přehled témat
autor: Marie (m.rosi@seznam.cz)

Mám syna,bude mu 15 let.Od jeho narození je u něho sledovaná hyperaktivita.Jako miminko byl odeslán na vyšetření na dětskou neurologii.Byl tlumen diazepanem,poté piridoxin,kalcium,homeopatika.Během škol.docházky podstoupil vyšetření u psychologa.Je chytrý,nadpr.inteligentní,ale má zkratovité jednání.Do páté třídy samé jedničky,pak velké zhoršení.Má pocit méněcenosti,že ho nikdo nemá rád a nikdo mu nerozumí.Měl pár zkratových činů,ten poslední je dost závažný.V naší nepřítomnosti si vzal auto a boural.Nic se mu nestalo,ale po prožitém šoku je jakoby v jiném světě.Jeho čin je neomluvitelný,ale mám strach že provede něco horšího.Prosím poraďte,byla mi doporučena kyneziologie.Nevím kam se obrátit.Psychologi a pszchiatry odmítá,nespolupracuje.děkuji.

Vloženo 15.02.07 13:31

#1 jitka

konkrétně s kineziologií mám velice dobré zkušenosti,můžu jenom doporučit,ale jde o to,najít někoho,kdo bude vašemu synovi vyhovovat,i v lidech zabývajících se kineziologií jsou rozdíly.zkuste se podívat po internetu a najít někoho ve vašem okolí.já osobně znám jenom ze zlína.
je to výborné i na vytestování potravin při celiakii.
případně je možné to zkusit vytestovat i přes vás nebo někoho jiného,ale není to tak přesné a navíc nejde to vždy.

Vloženo 20.02.07 14:56

#2 .Lenka

Ahojky Maruško. Můžu doporučit svoji facilitátorku této metody (kineziologie nebo-li One Brain), jste-li z Prahy, paní Fricovou. Je opravdu výborná. Byla jsem u ní jenom jednou před mnoha lety na odblokování, a pak jsem u ní studovala :o).
Je mnoho kineziologů a ne každý klientovi sedí. Je třeba hledat. A hlavně: i když půjdete s náctiletým dítětem na O.B., musí chtít i ono samo. To se pozná lehce ;-), spolupracuje-li jeho vědomí i podvědomí. V tomto případě nezáleží na chtění maminky, ale především na chtění samotného človíčka - a záleží to i na přístupu "terapeuta".
Držím vám palce při výběru. Budete-li potřebovat, dejte vědět odkud jste a pozeptám se na někoho dobrého ve vašem okolí.

Jitko, to je pravda. Musí být tzv. souhlas (povolení z obou stran). Pak lze i na dálku otestovat přes jiného člověka, co je třeba.

Vloženo 21.03.07 11:16

#3 helena

Z příspěvků jsem nepochopila, o co jde. Nemohl by to někdo vysvětlit.

Vloženo 29.03.07 15:50

#4 helena

Už jsem si to našla, jenže kineziologie, pokud je to vůbec důvěryhodné, odhaluje pouze alergie. Celiakie ale není alergie. Alergie na lepek není celiakie. Bohužel to motá i spouta praktických a dětských lékařů.

Vloženo 29.03.07 17:05

#5 .Lenka

Kineziologie, nebo-li One Brain, se zabývá hlavně stresem. Marie se ptala na pomoc jinou než ji nabízejí psychologové či psychiatři.

Vloženo 29.03.07 23:08

#6 jitka

já se tady z těch příspěvků asi zblázním...:)tady se objevují a rozšiřují informace z páté ruky..kineziologie samozřejmě není vhodná pro každého.jako u všeho,člověk musí pochopit princip(který se zjednodušeně podobá detektoru lži) a musí tomu hlavně věřit.navíc berte to tak,že každým okamžikem se situace mění a navíc je třeba se na problém správně zeptat.mě kinzeologie opavdu pomohla hlavně v začátcích..posunula mě dál,protože mi pomohla si uvědomit důvody mých problémů.a uričtě nefunguje jenom na alergie,můžete se ptát na cokoli.samozřejmě se toho nesmí zneužívat na otázky co si obléct ráno do práce..:)

Vloženo 30.03.07 14:42

#7 bennita (bennita1@seznam.cz)

Kyneziologie je vše možné,zbaví vás stresu,děti špatného chování,vrátí vás o pár let zpět a najde příčinu vaší bolesti na srdci.

Vloženo 01.04.07 10:07

#87 Renata (renca.holyst@email.cz)

Dobrý den. Hledám Kyneziologii v Ostravě. Máte prosím někdo zkušenost? děkuji za odpověď

Vloženo 30.03.11 21:38

#88 xxxxxx

ala:dobře jsi to vystihla

Vloženo 02.04.11 13:10

Téma bylo uzavřeno