Diskuze: Seznamka

« zpět na přehled témat
autor: Marie Bačíková (marie.bacikova@seznam.cz)

Jmenuji se Marie je mi 20 let. Zajímám se o sport a mám ráda přírodu.Studuji a zajímám se o angličtinu. Držím bezlepkovou dietu a chtěla bych se seznámit s klukem, který má stejnou dietu. Prosím pište a volejte na : 721 872 813 děkuji a těším se

Vloženo 04.03.04 14:39

#1 JIBI (jibi@centrum.cz)

ahoj Maruško,zkouším ti psát,ikdyž jsem úplně normální holka a ne kluk,jen mě zaujalo, že seš stejně stará a máš stejný problém-celiakii.Mě to zjistily nedávno a jsem ztoho zoufalá,proto kdybysi chtěla si na toto téma povídat,tak mi napiš,jsem v tom nováček a je mi z toho zjištění,že musím držet tuhle šílenou dietu celý život strašně!!!! Zatím se měj hezky ahoj

Vloženo 14.05.04 14:40

#2 Ewka (nostek17@inmail.sk)

Ahojte mam 18 rokov.Mam rada sport a tiez aj rada popisem na internete.Drzim bezlepkovu dietu uz od narodenia preto hladam nieake dievca na pokec.Tak dik a tesim sa na vas.. :)

Vloženo 04.03.06 22:06

#3 Mirka

Ahojky, je mi 45 let, BL dietu držím 4 roky. Celkem se trápím ve společnosti a na dovolené. Mám pocit , že jsme diskriminování většinou restauračních zařízení . A přitom to přece není problém uvařit přirozeně bezlepkově. Jenže většinou personál ani neví o co jde. Ráda bych si s někým dopisovala, žena, muž. Jsem z Havířova. Tak zatím čauky.

Vloženo 04.07.06 15:35

#4 Iva (ikohoutkova161@seznam.cz)

Ahoj Mirko, bzl.dietu drží moje děti již od nmalička, takže nezmám to trápení kdy se musíš učit jíst úplně něco jiného než na ci jsi doposud zvyklá,ale zaujalo mě že píšeš že se trápíš ve společnosti a na dovolených.Po celých 8 let jsem s tímto měla jenom jeden jediný problém.Pokud budeš chtít tak mi napiš na můj meil.Iva

Vloženo 05.07.06 22:34

#5 Mirka (ikohutkova161@seznam.cz)

Ahoj Ivo, ráda se nechám poučit jak přinutit personál v restauraci aby mi dali opravdu bezlepkovou stravu. Jak už jsem psala, většina kuchařů a servírek vůbec neví co je lepek, tak co chceš s nimi řešit. Všichni mí přátelé se ládují a já koukám a proklínam je. (To je legrace). Ani ty pitomé hranolky si nemůžu dát, protože je smaží společně s řízkama. Jen velice málo restaurací je na úrovni a vycházejí vstříc. Ty už mám vytypované a už mě znají. Jenže změna je život a chodit pořád do stejné restaurace mě nudí. V Chorvatsku vůbec nevím jak se řekne lepek. Snad jen v Americe to šlo.Ale žádná sláva. Trpím hladem a láduji se zeleninovým knuspi. Zase se ozvi , hezký den moje druhá adresa je LolaMala@seznam.cz nebo MP2401@seznam.cz. Hodně zdravíčka Mirka

Vloženo 10.07.06 13:38

#6 Mirka (lolamala@seznam.cz)

Omlouvám se Ivo, napsala jsem omylem k mému jménu tvou adresu Moje je tato. Nebo další co už jsem psala. Pa pa M.

Vloženo 10.07.06 13:41

#7 Martin (teply35@seznam.cz)

http://www.hubnete.cz/zvesela

Vloženo 13.07.06 21:23

#8 zdislava (zdislavazlemberka@sezam.cz)

Krásný dobrý večer,celiakii mám už od narození, a ještě k tomu mám alergii na jod. Doslova se s tím peru, ale je silnější, takže jsem dost často nervozní,protivná a nejradši bych se někam zahrabala, ale nejde to,chtěla bych někoho s podobnými problémi na pokec, je mi pozítří 22 a velice ráda poznám někoho nového, zdravím vás, papa

Vloženo 17.03.07 20:40

#9 zdislava (zdislavazlemberka@sezam.cz)

opravuji adresu, tahle je správná

Vloženo 17.03.07 20:41

#10 zdislava (zdislavazlemberka@sezam.cz)

já jsem takovej zmatkář, prostě první Z je velké

Vloženo 17.03.07 20:42

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.