Diskuze: Zdá se vám?

« zpět na přehled témat
autor: Nikita

Chtěla bych to tady trochu odlehčit,tak se vás chci zeptat...Zdá se vám o tom,jak jíte rohlíky nebo něco lepkového? Mě se zrovna dnes v noci zdálo,jak jsem zbaštila tři krásně křupavé a voňavé rohlíky :-P Nicméně se ani ve snu nedokážu od celiakie odprostit a hned po snědení jsem myslela na to jak mi bude špatně a že to bude fakt bomba po třech rohlíkách :-D :-D Jindy se mi zdává,že rohlík žvýkám,ale vyplivnu,protože si uvědomím,že to nesmím...Co vy,máte takové sny? Ještě bych chtěla dodat,že na lepkové jídlo ve dne nijak zvlášť nemyslím...

Vloženo 03.02.12 10:59

#1 Hana L.

Ja teda paradoxne ve dne na lepkove jidlo ne primo myslim, ale kdyz neco lepkoveho vidim v kuchyni, tak mi proletne hlavou, ze bych si to i dala; podobne v obchode. Ale sny o lepkovem jidle jsem nikdy nemela a jsem na diete radu let.

Vloženo 03.02.12 12:04

#2 Kačka (kacena.jindru@seznam.cz)

Tak na dietě jsem pouhých necelých pět měsíců a před sebou mám při dobrém předpokladu tak cca 45 let :-D :-D Ve snu mě to nestraší a zatím zvládám i ty chutě na rohlík...Tak nějak mě ani nic jiného nechybí.Jen víkendová snídaně s křupavým rohlíčkem...Jooo,to by bylo...,ale na druhé straně mě vyhovuje,když v týdnu snídám bez manžela,jen s dětmi,že si jedu to své,dlabu tu svou kaši či jogurt s lupínky a je mi fajn.Od snídaně se nevalím jako plná koule a opravdu se cítím "lehčeji".Za lepkového žití jsem byla schopná sežrat ty tři rohlíky i více ve skutečnosti a ne jenom ve snu :-) a to jsem pak lehká tedy nebyla...*****Ale nad čím jsem tak nějak uvažovala je,co bude až budu stará-jestli se na to vyprdnu a nebo budu dál vše dodržovat.To jsem zvědavá.

Vloženo 05.02.12 11:44

#3 celiačka

Přesně takové sny mívám taky!Chacha..ale je to zvláštní že? Já se po tom snu vždycky cítím jako kdybych to fakt snědla. A v tom snu je mi z toho, že jsem snědla něco lepkového vážně mizerně. A hlavně se mi teda zdává, že sedím v restauraci, oni mi přislíbí bezlepkové jídlo a pak mi donesou nějakou lepkovou bombu. A řeknou, že je to bez lepku, ale není. Tady jde krásně vidět, jak mi z té diety hrabe.:) Ale jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má lepkové sny.:)

Vloženo 07.02.12 12:32

#4 Grond

Na rohlík mám někdy chuť. Hodně mám chuť na takové ty různé vychytané koláčky z pekárniček na růžku. Radši se dívám jinam. Ale upřímně, když vezmu do ruky klasický kmínový chleba z obchodu a mažu ho třeba dceři na večeři, tak mi ten chleba příjde v podstatě hnusný. Takový lepivý, mazlavý. No po roce a půl mě klasický chleba vůbec neláká. Ale donut s vanilkovou polevou, to bych tedy zvládl :-)

Vloženo 08.02.12 15:42

#5 Petra

Jo, o rohlíku se mně zdává taky, mívám i ten pocit, že jsem ho fakt snědla :-) Dál se mně zdává o takových těch hranatých kynutých buchtách s mákem, o pizze a o různých brambůrkách a tyčinkách. Rohlík ale jednoznačně vede, to je asi sen všech celiaků :-)

Vloženo 14.02.12 07:14

#6 Kačka (kacena.jindru@seznam.cz)

Petro,čeká mě dlouhý život bez rohlíku a třeba bude i depka,že ho nemůžu,ale krásně jste to napsala.... "Rohlík ale jednoznačně vede, to je asi sen všech celiaků :-)" Já se směju jak šílená :-D A víte co,ať si rohlík trhne...K životu ho nepotřbujeme!!!!:-D :-D

Vloženo 15.02.12 14:50

#7 Jarda

Proč si nesplnit svůj sen http://www.bezlepkovaprodejna.cz/bezlepkovaprodejna/eshop/1-1-Bezlepkove-pecivo/0/5/153-Bezlepkove-rohliky-3KS :-D Já s dietou teprve začínám, tak jsem zvědavej na své "noční můry". :-))

Vloženo 15.02.12 22:30

#17 Věrka

Já už takové sny nemám.Já si prostě ten křupavý rohlík upeču!Je úplně stejně chutný jako normální,akorát se musí sníst ještě ten den,druhý je už tvrdý.

Vloženo 04.03.12 15:42

#18 Kačka (kacena.jindru@seznam.cz)

Nedá mi Věrko,se zeptat jak pečete????Já ho měla gumový a nesrovnatelný ani s rohlíkem lepkovým,pět dní starým.Nanakynul,nic...

Vloženo 08.03.12 16:18

#19 Věrka

Pro Kačku-pošlu mailík

Vloženo 09.03.12 16:55

#20 HankaV

Já jsem na dietě rok. Nemám sny o lepkovém pečivu, ale noční můry o kontaminaci moukou =D To se pak prostě v noci vzbudím zpocená a vyčerpaná a teprve když se vzpamatuju a zjistím, že ta rozsypaná mouka na lince ve skutečnosti není reálná, můžu v klidu dál spát. Sama se pak sobě směju, jakej jsem z té diety blbec =D

Vloženo 08.04.12 14:46

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.