dobrý večer ,je tu někdo , kdo má zkušenosti s dovolenou v chorvatsku, kde se dá nakupovat bezlepkové potraviny, prosím pomozte. díky katka
Vloženo 02.06.07 21:46
prosím o jakou koli informaci
Vloženo 02.06.07 21:46
ahoj katko, v chorvatsku nakoupíš celkem dobře v lékárně, je tam pečivo od schera, vychází cenově asi jako u nás. jinak tam kupuji pouze ovoce, zeleninu a když dojdou zásoba z domova, v obchodě mají polentu, tu mají děti rády na víc způsobů.
Vloženo 03.06.07 00:20
Moje zkušenost z Chorvatska je taková, že v lékárně jsem nekoupila nic. Bezlepkové potraviny nevedli. Ale vyzkoušela jsem pouze jednu lékárnu v Šibeniku. Snad ve větších městech je šance větší??? Jinak jsme bydleli v apartmánu a vařili si. Kupovali jsme například kuřecí maso, ovoce a zeleninu. Ostatní z vlastních zásob. Polentu mají snad v každém místním obchodě, to je pravda.
Vloženo 03.06.07 10:54
prosím , ještě bych poprosila, jestli někdo nejezdí do umagu, jedeme tam, tak bych potřebovala, nějaké info, o ton jak tam se dá nakoupit.
Vloženo 03.06.07 11:31
Dobrý večer, má někdo zkušenost s dovolenou v Bulharsku, kde se dá nekupovat na bezlepkovou dietu.Díky Jitka
Vloženo 03.06.07 20:06
Já jsem byla loni na ostrově Rab v hotelu Eva. Měla jsem zaplacenou polopenzi formou švédských stolů. První den jsem jedla jen ovocný salát, ale pak jsem se rozkoukala, měli i ryby nebo vařené hovězí a brambory bez omáčky, smažený kuřecí řízek bez obalu, rýži atd. Akorát na snídaně jsem si nosila svůj chleba, jinak máslo, džemy, sýry a Nutella - to vše bylo k dispozici. Dalo se tam dobře najíst, nabízeli i ovoce, vařený pudink a zmrzlinu. Na tu jsem si ale netroufla.
Vloženo 04.06.07 08:57
Dobrý den,
dcera drží bezlepkovou dietu a chystá se odjet na dovolenou do Primorska v Bulharsku.Nemá někdo z Vás zkušenost s nákupem bezlepkových potravin a pečiva v této oblasti?Díky Zdenka
Vloženo 17.07.08 19:09
Ahojky, vím, že trochu odbíhám od tématu, ale kdo schání levnou dovolenou v Chorvatsku, tak se podívejte na www.dovolena-chorvatsko.cz Je tam obrovskej výběr a ceny maximálně vyhovujou. Fakt zkuste :)
Vloženo 02.08.09 01:22
Ahoj, nemáte někdo typ na ubytování na ostrově Dugi otok nebo Hvar? Jsme 4 rodiny, tedy 16 osob. Chtěli bychom přímo k moři, máme malé děti. Díky.
Vloženo 18.01.10 22:12
Zdravím.Jedu v červenci s vnoučaty na Dugi otok hotel Luka.Na netu v rubrice "napsali nám" je plno chvály. Jenže je to cca z roku 2005. Nemáte někdo čerstvější informace? Děkuji.
Vloženo 05.02.10 21:07
Co sa tyka Chorvatska, skus sa pohladat, alebo opytat na strankach www.chorvatsko.cz www.chorvatske.cz www.orbion.cz / tu su aj recenzie
Vloženo 06.02.10 09:11