Diskuze: wobenzym

« zpět na přehled témat

Může mi prosím někdo poradit, je možné při bezlepkové dietě užívat Wobenzim ? Mám problém se zánětem dásní,tak bych ho ráda užívala,ale nejsem si jistá. Děkuji Jitka

Vloženo 27.08.07 16:05

#1 Ola

Také jsme ho užívala a žádné problémy jsem neměla.

Vloženo 27.08.07 18:29

#2 Jitka (stehlikovajitka@seznam.cz)

Olo, užívala jste ho delší dobu? Není to laciná záležitost,ale přesto bych to chtěla zkusit. Mám v těle zánět,který se stěhuje a antibiotika nemůžu brát často,

Vloženo 28.08.07 10:39

#3 Jana (kangoo2@seznam.cz)

Chtela bych poradit ohledne Wobenzimu, moje mami ma nejakou revmatickou nemoc,,chtela bych ji ho koupit, ale nejdrive bych se chtela informovat od nekoho kdo s tim ma zkusenost a hlavne se zeptat kolik stoji.
Dekuji

Vloženo 23.11.07 18:46

#4 Libuše Šramková (libusesramkova@seznam.cz)

Mají ho v lékárně bez receptu ale je velice drahý.Budu ho také užívat před operací,tak snad pomůže.nashle.

Vloženo 30.11.07 18:21

#5 Libuše Šramková (libusesramkova@seznam.cz)

má někdo zkušenosati s Wobenzymem,před operací a potom.Opravdu pomáhá,zvládat hojení.Díky.pište mi na meil.Děkuji .

Vloženo 30.11.07 18:22

#6 Ola

Na sobě přímo jsem účinky nepozorovala - spíš jsem byla nadmutá. Ale imunologické odběry byly po půl roce v pořádku. Toť otázka, jestli to bylo wobenzymem.

Vloženo 01.12.07 22:20

#7 jitřenka (mrazovasvatava@seznam.cz)

otec diabetik 85 let diabetická noha pomalá amputace dolní pravé končetiny rána se špatně hojí, k tomu ještě vir mrsa začíná užívat druhé dvoustovké balení Wobenzymu. Pomůže.

Vloženo 03.05.10 21:33

#8 Helena

Nedávno jsem mluvila s jedním revizním lékařem a ten mi na téma Wobenzym sdělil toto: ZP hradí wobenzym pouze v případech, kdy má smysl ho užívat, např. u onkologicky nemocných pacientů apod. Ale protože farmaceutická firma potřebuje vydělávat, je nutné přesvědčit i ty ostatní, že ho moc potřebují a tak mají zaplacené zpěváky a různé známé tváře, kteří se snaží ho propagovat. Formou různých diskusních pořadů v rádiu a TV a jakoby odborných článků (což jsou pouze placené reklamy) to tak prezentují. I mnoho dalších lékařů se shoduje na tom, že wobenzym, ale i jiné podobné preparáty a výživové doplňky jsou nadužívány pouze na základě dobře propracovaných reklamních tahů farmaceutických firem. Mimochodem ty samé farmaceutické firmy jsou také příčinou toho, že tak málo odhalují celiaci. Potřebují, aby se baštili léky a doplňky, né vynechával lepek ze stravy. Bezlepkovou dietou celiaků svých zisků nedosáhnou.

Vloženo 16.05.10 19:41

#9 Hana L.

Zajimavy clanek (bohuzel jenom cast na internetu) - www.mojegenerace.cz; odkaz na nove cislo 48, kliknout na cast o imunite a jejim posilovani, rozhovor s imunologem z IKEM v Praze (vc. nazoru na Wobenzym)

Vloženo 01.11.10 14:18

#10 franta

Pro všechny zájemce-ten článek uvedený výše,je na internetu celý a není třeba se pídit po celém magazinu.Zdraví "franta".

Vloženo 05.11.10 05:54

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.