Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu použít sanitku v případě, když volám rychlou a následně sanitku z nemocnice domů po cca 10 dnech, když šlo o nervové selhání, když jsem zažila šok v rodinné anamnéze a následně jsem nemohla chodit ani se podepírat o berle, které užívám několik let po operacích páteře a pro něž pobírám jako ZTP - příspěvek na benzín - ročně 6.000,- Kč.
Nebo musím nějakým způsobem peníze za dopravu sanitkou někde vrátit (pojišťovně) ?
Děkuji za odpověď.
Vloženo 18.12.07 16:03
Po vás chce někdo vrátit peníze za sanitku?
Vloženo 18.12.07 18:17
To se mi taky v životě nestalo že by po mě nebo po mých známých chtěl někdo peníze za sanitku.To přeci hradí pojišťovna!
Vloženo 18.12.07 22:06
příspěvek na benzín bereme taky a sanitku využíváme dle potřeby rovněž. nikdy jsem to neřešila, je to na lékaři, který si tuto věc zodpovídá. pokud by nárok na sanitu nebyl, lékař to nenapíše.
Vloženo 19.12.07 00:29
Dobrej den...nevíte nááhodou někdo jestli v roce 2008 budou rušit příspěvky na benzín pro občany vlastnící průkaz ZTP?....děkuji za odpověď....kontakt:
BMXfreestile@seznam.cz
tel.: 731049318
děěěkuju...
Vloženo 31.12.07 12:36
A v jakém případě užíváte sanitku? Vy máte přímo už na ni žádanku nebo chcete jen převést v případě akutního stavu?
Vloženo 02.01.08 20:00
mam postiženeho nevlastního syna na ktereho jsem bral doposud prispevek na benzín .bylo mi zdeleno ,že na tento prispevek už nebudu mit narok nebot nemame stejne jmeno soudne mi syna dali po umrti moji zeny do opatrovani syn ma 55roku a ja 81roku prosím zakladá se to na pravde dekuji za odpoved
Vloženo 11.08.09 08:05
Dobrý den mám prosbu zažádala jsem si o průkazku ZTP a chtěla bych vědět jestli ji dostanu jestli mám nárok na příspěvek na benzín děkuji za odpověd
Vloženo 03.01.10 19:38
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte,když jsem držitelem ZTP a mám kartu na parkování pro tělesně postižené,jeslti musím parkoviště platit. Dosud jsem ho platila, ale dneska jsem se dověděla, že to platit nemusím. Tak nevím, co je na tom pravdy. Poraďte mi prosím. Děkuji.
Vloženo 11.01.10 14:29
Pokud je to parkoviště vyhrazené pro držetele průkazek ZTP a ZTP/P a je tam poznámka: "zdarma", tak platit nemusíte. Pokud stojíte mimo toto vyhrazené parkoviště na klasickém parkoviště, které se platí, tak platit musíte!
Vloženo 12.01.10 07:40