V úterý 3.11. v pořadu Klíč - v 18:00 hod na ČT 2 bude příspěvek o celiakii.
Vloženo 03.11.09 14:25
Velmi dobře udělaný pořad. Klobouk dolů. Taky tam byla nechtěně zábavná vložka - záběry z kuchyně byly z MS Pšenka a paní Bušinová má porad.centrum na Obilném trhu. Super názvy pro celiaky. Život má fakt smysl pro život. Hezký večer.
Vloženo 03.11.09 18:33
Chtěla jsem říci, že "život má smysl pro humor."
Vloženo 03.11.09 18:34
Ahoj, díky za info. Pěkný pořad i pěkná reklama - pro někoho.Jen aby to také viděli obyč. lidé a doktoři. Soňa
Vloženo 03.11.09 18:50
Já vím, že to byla vlastně reklama. Ale Soňo, podívej se na to pohledem začínajícího celiaka, příbuzných,kteří netuší co to celiakie vlastně je . A nakonec, pokud reklama splní účel, ať je odměněna, ne?
Vloženo 03.11.09 18:56
Mě se to moc líbilo jen škoda že jen na čt 2 tu moc lidí nesleduje,a pokud si to poslali lidé co celiakii už mají tak to už znají mělo by to být v nějakém hlavním vysílacím čase aby o tom něco věděli ti co to slyší prvně.
Vloženo 03.11.09 19:15
Hlasat do televize, ze celiakie je z tech "lepsich" nemoci je hodne zavadejici. Ja s tim napriklad nesouhlasim, protoze mi vubec neni dobre a necitim se byt zdrava. A to si nestezuji na dodrzovani diety, ale na to, ze je mi mizerne!
Vloženo 20.02.10 19:17
Ano paní Magdo u celiakie muže být i mizerně ale hlavní lék je dieta což se nedá říct u jiných nemocí jako astmatici,diabetici apod...
Vloženo 20.02.10 22:08
Pro iii:Už jsem tady několikrát psal,že se nemá celiakie srovnávat s jinými nemocemi,už jen proto,že(nejen) astma i diabetes se mohou s celiakií "kamarádit".A zapomněl(zapoměla?)jsi na ty celiaky,kteří mají zdraví už zničené a dieta jim nepomůže-jen komplikuje další "přežívání"."franta".
Vloženo 21.02.10 07:31
Ani nemusim oponovat, pan Frantisek je vystiznejsi. Lek? jak se to vezme. Taky jedno z pokriku, ktere mnozi radi opakuji. Lek je neco, co leci. Leci dieta obtize? mne ne! snazim se ji drzet poctive a citim se spatne. Beru dietu jako predchazeni jinym, vetsim problemum. Samozrejme jsou horsi, zavaznejsi problemy, ale proste s tim, co rikal ten pan do televize nesouhlasim. Mam k tomu duvod :-)
Vloženo 24.02.10 21:14