Diskuze: Přání

« zpět na přehled témat
autor: franta

Klidné prožití vánočních svátků a do nového roku jen to nejlepší,všem členům Společnosti pro bezlepkovou dietu,jakož i všem diskutujícím přeje "franta".

Vloženo 22.12.09 16:57

#1 Sylva (malkicova@seznam.cz)

Za sebe děkuji a také Vám Františku přeji pohodové Vánoce lepkové i bezlepkové a do nového roku zdraví a spoustu energie.

Vloženo 22.12.09 17:21

#2 Storm

Také se připojuji, moc děkuji za přání a přeji všem pohodové vánoce a vše nejlepší do nového roku. Hlavně ať jsme my všichni a naši blízcí zdraví! To ostatní přijde samo. Opatrujte se!

Vloženo 22.12.09 17:37

#3 Roman (Myslivec1967@seznam.cz)

Dobry den potreboval bych poradit skrze dopravni nehody.Jedna se o nehodu Motocyklu a osobniho automobilu s vozikem.Jako ridic osobniho automobilu jsem byl uznan vinen a odsouzen na ublizeni zdravi. Popis nehody- Prijel v obci jsem z vedlejsi silnice k hlavni kde byla znacka (dej prednost v jizde) kde jako ridic automobilu jsem zastavil-(svedek)rozhledl jsem se doprava,doleva,doprava.Zaradil jsem prvni rychlostni stupen a prejizdel jsem hlavni silnici v obci k cerpaci stanici.Hlavni silnici jsem nedokazal prejet , leveho boku v dohlednosti 81 metru se vyritil motocykl v 88kmh.A v 73kmh. doslo k bocnimu narazu.Na motocyklu byly namontovany nepripustne pneumatiky-spatny tech.stav motocyklu.Zraneni motocyklisti je zlomenina leve ruky vretenni kosti.Ridic os. vozidla nasledek castecny invalidni duchd,pootoceni dva krcni obratle.Snad plati zakony pro vsechny,vyhlaska a ridic osobniho automobilu by mel byt nevinen a zprosten viny,ale soudy a policie ma na nasem okrese to vidi jinak.Motocyklista je nevinen-jen prestupek.Ridic os. automobilu-vinnen.Tak si myslim jako ridic os. automobilu kdo chce udelat pojistovaci podvod tak at reaguje jako motocyklista a vyjde jen s prestupkem a na velmi velkem vydelku.Policie a soudy (pomahat a chranit???).Prosim o pomoc,radu,pripominky a vase odpovedi.dekuji Roman

Vloženo 21.01.10 19:59

#4 ooo

Pane Romane děláte si legraci to jsou stránky pro nemocné celiakií a ne poradna pro dopravní nehody.

Vloženo 21.01.10 21:41

#5 Petra

A ještě to napíšete do přání k Vánocům, když už přehlédnu to ostatní... :-)Zajímalo by mě, co lidé zadávají do vyhledávačů, že se s takovými otázkami dostanou na stránky celiaků. Není to totiž jen pan Roman, ve Finančních otázkách se hodně lidí ptá na invalidní důchody, na přídavky na zdravé děti atd.

Vloženo 28.01.10 08:47

#6 Pac (souriee@gmail.com)

Petro, tomu, že vyhledávač občas "vyplivne" uplný blbosti bych se ani nedivila, to se mi taky stává, i na zcela jednoduché a dostatečně specifické dotazy. (např. digitální zrcadlovka - odkaz na koupelnové vybavení, halt zrcadlo jako zrcadlo) Mě spíš udivuje, že si lidi tu stránku ani neprohlídnou, než položí ten dotaz. :-) No co, každý občas děláme blbosti. Tak aspoň dodatečně přeju všem hezký nový rok. Pavla

Vloženo 28.01.10 17:11

#7 Petr Illek (petr.illek@zarizeno.eu)

Nadpis: Odškodnění-dopravní nehody,rehabilitace Text: Statisticky je 95 % poškozených při dopravní nehodě nespokojených s přiznanou výší odškodného. Pojišťovny využívají neznalosti a nedostatku kompetence svých klientů. Vyplácejí částky neodpovídající utrpěné ztrátě. Měli jste dopravní nehodu a byli jste při ní zraněni? Bráníme Vaše práva! Naše služby, jsou bez vstupních poplatků. Více informací o Nás se dozvíte na www.zarizeno.eu

Vloženo 07.10.10 16:10

#8 sylva (malkicova@seznam.cz)

Toto vlákno by měl webmaster uplně vymazat.Brzy si budedeme přát znovu, tak si založíme nové.

Vloženo 07.10.10 19:08

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.