Dobrý den. Dostala jsem mailem zprávu, že se budou konat akce v Globusu a začne se Prahou - jenže nemohu na stránkách "Bezlepková dieta" nic najít o těchto akcích. Mohl by mně někdo poradit, kde najdu nějaké informace nebo rovnou datumy a místa konaných akcí. Děkuji.
Vloženo 06.01.10 22:24
Akce v Globusu: Plánované termíny: 23.2. Praha - Čakovice 25.2. Praha - Černý Most 4.3. Praha - Zličín 11.3. Liberec 18.3. Brno 25.3. České Budějovice 8.4. Ústí nad Labem - Trmice 15.4. Karlovy Vary 22.4. Olomouc 29.4. Ostrava Je to na pravé straně ve sloupku připravované akce.
Vloženo 06.01.10 23:54
Děkuji, 1 franto.
Vloženo 07.01.10 15:44
Nemůžu to najít...
Vloženo 07.01.10 18:04
Aha, už mi docvaklo, je to na stránkách BD. :-)
Vloženo 07.01.10 18:19
Nechci snižovat zásluhy paní ředitelky ze stránek bezlepková dieta. Akce v Globusech, televizi atd., jsou pro celiaky výborné. Každopádně díky za ně. Ale kdo z Vás by dokázal "vydělávat" na vlastních nemocných dětech? A pokud je známo, o děti s bezlepkovou dietou se po rozvodu paní ředitelky stará jejich otec. Asi to bude všechno trochu jinak. Nechci aby to vyznělo jako pomluva, jen se mi z té profesionality, dokonalosti a lží zvedá žaludek...
Vloženo 08.01.10 15:44
Je to tak na začátku to byl boj pro děti a ted jen byznys...mě paní Bušínová poradila jen to abych hledala na netu koupila si hlavně její kuchařky a pekárnu Panasonic a za poradn si ještě vzala 200Kč..
Vloženo 09.01.10 08:27
Tak za prvé nechápu jak paní Bušínová vydělává na svých nemocných dětech. A za druhé kdo vychovává děti paní Bušínové je její osobní věc a nechápu proč to Aleno taháte sem . Drby mi vadí.
Vloženo 09.01.10 14:11
Nebuďte naivní, ten rádoby dopis od p. Drtila, je její. Snaží se tak rafinovaně přesvědčil lidi, aby jí posílali peníze, a hlavně se tam vychvaluje. To už tady někdy v r. 2005 bylo, když chtěla platit za webovky a vyhrožovala, že vstup na ně zpoplatní. Samozřejmě, že nezpoplatní a nezpoplatnila, protože by na ně nikdo nechodil. Je tady spousta jiných a dobrých. Když si ten mail pozorně přečtete, zjistíte, že ten údajného p. Drtila je psaný stejným stylem jako ta její reakce. Obsahuje celou řadu drobných indicií, ze kterých je to patrné. Některé věty jsou schodné s těmi, které už naspala při jiných příležitostech. MZ jí totiž na buletin požadovaných 80 tis. nedalo, tak to zkouší takto. MZ ovšem netuší, že tzv. buletin je pouze proklik na její webovky a reklama na pekárnu Panasonic,z jehož prodeje má provizi. Mimochodem firma Panasonic se před lety obrátila na Společnosti pro bzl dietu a ta odmítla za úplatu propagovat konktréní typ pekárny, tak se obrátili na p. Bušinovou a ta to ochotně přijala a dělá to dodnes. No, jiný kraj, jiný mrav.
Vloženo 11.02.10 19:43
Děvčata, když se vám nelíbí stránky paní Bušinové, čtěte si na té spoustě jiných a dobrých, nemusíte chodit na akce Globus, ale nepomlouvejte na základě neprověřených informací.
Vloženo 11.02.10 21:28
Myslím že diskuze je tu pro všechny a pokud někdo není se službama p.Bušinové spokokený muže to sem napsat a pokud se to zakládá na pravdě tak pomlouvání to není.A vy fuliane tajný agente dostáváte za jedna za stálé zastávání se na stránkách p.Bušínové
Vloženo 12.02.10 07:11
oprava zastávání se p.Bušínové nikoli na stránkách...
Vloženo 12.02.10 07:12