Prosím vás, daří se vám poslat dotaz do diskuse na stránky Sdružení celiaků. Vždycky když to chci odeslat, objeví se obrázek babičky a nesmyslný text o trpělivosti. Nevíte, kolik se platí v jejich poradně? Někdo tady psal, že se tam musí objednat a že se tam nemohl dovolat. Nevíte, kdo v té poradně radí? Lékař? Děkuju za vaše odpovědi.
Vloženo 12.02.10 14:19
Když mi byla diagnostikována celiakie, dostala jsem doporučení se tam zastavit, že mi řeknou co a jak. Tak jsem tam došla. první slova byla: zaplatíte členský příspěvek a máte to zadarmo a nebo zaplatíte za radu/to samé/. tak jsem zaplatila příspěvek a řekly mi ty dvě dámy totéž, co jsem věděla z internetu... Tak je to na zvážení každého...
Vloženo 12.02.10 14:55
Pro Janu:Ze stránek Sdružení celiaků ČR se dá zjistit,že členský roční příspěvek činí 400kč.Poradna je pro členy zdarma,jinak za stejnou částku,jako členský příspěvek.V poradně radí "Tým pracovníků poradny pro celiaky".Nevím,co máte za dotaz,buď to dejte sem,nebo to pošlete do brněnského klubu a budete to mít "zadarmo",jako svého času nejmenovaný moderátor.Zdraví "franta".
Vloženo 12.02.10 20:17
Dobrý den, pokud nejste členem tak se za schůzku platilo 200 kč.
Vloženo 13.02.10 10:10
Do brněnského klubu může přijít jako host každý ,zcela zdarma a je jen na něm,jestli se chce stát členem ,nebo ne. Ostatní podrobnosti na http://www.klubceliakie.cz Zdraví "franta".
Vloženo 13.02.10 20:35
Mě by zajímalo, zda MZ ví, že za poradnu vybírají, protože od MZ a Vládního výboru dostávají na poradnu před 200 tis. již několikátý rok. Kromě toho si neumím představit, že by tam šle někdo jiný nežli pražáci, takže tam asi velká frekvence nebude. Když si vezmete, že mají na to 2 placené zaměstnance, tak je to docela síla. Jestli odpovídají tak nijak jako na té internetové diskusi, kde najdete max. obraťe se na lékaře, nebo přijďte k nám do poradny a nic víc, tak opravdu nevím, jestli by nebylo lepší, kdyby těch 200 tis. radši dali celiakům přímo.
Vloženo 14.02.10 17:09