Diskuze: Celiakie a Herbalife

« zpět na přehled témat
autor: Lucie (lucyem@seznam.cz)

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s užíváním koktejlu od Herbalife.Vím, že obsahuje lepek a celiakům není dopoučován (napsáno na obalu),i přesto mi byl doporučen k užívání,ovšem v malých dávkách, a to na podporu pročištění a výživu celého organismu.Neznám však nikoho, kdo by tento koktej jako celiak užíval ani v malých dávkách (tím myslím např. na špičku nože,apod.).Zajímalo by mne,zda s tímto výrobkem máte někdo osobní zkušenost.Děkuji a hezký den.

Vloženo 28.04.11 12:21

#1 xxx

Herbalife je i po hodne letech efektivni vysavac penez z kapes lidi,kteri mysli ze se po pozivani vetsinou a pro vetsinu lidi neskodnych veci,kterym se udela poradna reklama,stane zazrak. A cokoliv s obsahem lepku,ktery je vyssi nez povolena denni davka (radove miligramy) celiakovi skodi.Staci poradne kouknout treba do teto diskuze na seriozni odpovedi hodne informovanych uzivatelu a urcite zjistis ze pravda je uplne jina,nez to,co Ti nejspis nejakej distributor tvrdil a mazal med okolo huby,jen aby prodal predrazenou sracku.

Vloženo 28.04.11 15:02

#2 Paa

Lucie, kdo vám ho doporučil - gastroenterolog nebo prodejce Herbalife? Já bych do toho nešla, jestli je tam lepek. Nekupuju ani věci, kde je napsáno MŮŽE OBSAHOVAT, natož OBSAHUJE! Vyčistit se můžete určitě i jinak.

Vloženo 30.04.11 09:18

#3 Sylva (malkicova@seznam.cz)

Lucie, souhlasím s Paa. Nemám nic proti Herbalife, ale nejedla bych vědomě nic, o čem vím, že obsahuje lepek v jakékoli míře. Co tak jej vyměnit za zelený ječmen, chlorellu nebo něco takového?

Vloženo 01.05.11 10:11

#4 Lucie

Díky všem za příspěvky do diskuze, sama jsem po přečtení upozornění tento produkt zavrhla. Sylvi, děkuji za tipy!

Vloženo 02.05.11 08:28

#5 helena

Jsem ráda, že Lucie je rozumná a výrobek zavhrla, ale jen dodávám zkušenost. Předsedkyně Klubu celiaků v Litoměřicích před časem vyprávěla, jak v Litoměřicích dealeři Herbalifu tvrdí, že celiaci mohou bez problémů konzumovat lepek, pokud budou zároveň konzumovat herbaife výrobky, protože ty to vvyčistí. Buďte opatrní, protože herbalifáci nevědí o celiaki a bezlepkové dietě nic, ty prostě jen chtějí prodat. Jen ještě dodávám důležitou informaci: pokud dodržujete správně bezlepkovou dietu, není nutné konzumovat žádné další potravinové doplňky. Nemají pro tělo žádný význam. Mnohými si můžete víc uškodit nežli pomoci. Ale přesto že většina vám neuškodí, rozhodně vám nepomůže, jen budete o nějakých pár stovek lehčí.

Vloženo 30.08.11 21:40

#6 franta

Jen pro doplnění příspěvku paní Heleny sem znovu dávám tento odkaz: Otázky Václava Moravce prof Pavel Klener od 24. minuty http://www.ceskatelevize.cz/porady/1126672097-otazky-vaclava-moravce-2-cast/211411030510710/video/

Vloženo 31.08.11 03:36

#7 Jitka (jitka.neugeb@seznam.cz)

Mám jedenáctiletou dceru, u které byla před čtyřmi lety prokázaná celiakie a alergie na mléko, po půl roce zase celiakie vyvrácena,mléčnou alergií trpěla do letošního května, kdy jsem nejprve já sama začala užívat produkty Herbalife, jsem po osmi operacích,v podstatě mi vrátily chuť do života. Dcera začala produkty užívat 14 dní po mně, koktejl do rostlinného mléka,aloe, termočaj, detoxikač. produkty, z bledé průsvitné dívenky se během několika měsíců stala pěkná kočka, bez věčných kruhů pod očima, nedávno si dala dokonce zmrzlinu a nestalo se vůbec nic, žádné bolesti, průjem, vůbec nic. Vím, že bezlepkový koktejl pro celiatiky má během několika měsíců přijít na náš trh, rozhodně se nejedná o žádný podvod, tedy pokud nebudete za poloviční peníze nakupovat prošlé zboží z internetu. Špatné zkušenosti sem píší právě tito lidé, kteří jsou naštvaní kvůli cenám, nebo neměli dostatek trpělivosti i vůle, kdo by věřil něčemu, co by bylo zadarmo? Levných doplňků je na trhu spousta a nefungují.

Vloženo 06.09.11 12:20

#21 Jitka (jitka.kalas@email.cz)

Znám produkty Herbalife a na trhu je nový, který neobsahuje lepek, laktozu, soju!!! Napište klidně soukromě, protože je lepší vše probrat individualně. Jitka Pan Lukáš se plete, toto není téma redukce váhy.

Vloženo 20.04.12 13:22

#22 Helena (lukina46@seznam.cz)

Právě dnes jsem se zúčastnila školení Herbalife a mohu potvrdit,že skutečně ve skladu je již nový produkt speciálně pro celiaky bez laktozy,soji a lepku.Stojí originál tuším 1590 Kč,ale když vezmete,jak drahé jsou normální potraviny pro celiaky, tak na to,že koktejl vám vydá za 1 zdravé jídlo rychle udělané,tak cena vůbec není přemrštěná.To jen na vysvětlení.

Vloženo 28.04.12 22:38

#23 Jana

Herbalife je nejlepší, když ho kopnete ne do sebe, ale ze schodů. Můj názor

Vloženo 28.04.12 22:56

#24 Pro Janu

Souhlasím.

Vloženo 29.04.12 22:20

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.