Diskuze: Jakou pekárnu?

« zpět na přehled témat
autor: Iveta (ivet13@seznam.cz)

Vyhlídla jsem si dvě pekárny a nevím kterou si mám vybrat. Nemáte s ňákou z těch dvouch zkušenost? Prosím aby mi někdo poradil kterou z nich si mám vzít, nebo popř. jestli víte o nějaké ještě lepší kterou máte ozkoušenou... Jedna: http://www.megaobchod.cz/bila-technika/domo-b-3955.html a to je ta druhá: http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=ukaz&pekarna=65 moc prosím o radu nechci si pořídit špatně a nevím co by taková pekárna měla umět.

Vloženo 09.06.08 18:51

#1 Iveta (ivet13@seznam.cz)

je ten první odkaz se nevydařil no cele to je takhle:
http://www.megaobchod.cz/bila-technika/domo-b-3955.html

Vloženo 09.06.08 18:52

#2 Iveta (ivet13@seznam.cz)

tak si ten odkaz skopcite dyz na to nejde kliknout

Vloženo 09.06.08 18:53

#3 Iveta (ivet13@seznam.cz)

a eště kdo máte pekárnu už doma zajímalo by mě jak je to stěma metličkama, to se ten chleba upeče i snima?

Vloženo 09.06.08 18:54

#4 Verča

Chleba se peče i s nima a po upečení je z chleba vyndáš,nebo si pořid pekárnu se sklapovacím hákem a nebudeš pak mít v chlebu díru.

Vloženo 09.06.08 18:59

#5 Tereza

Ahoj mám pekárnu 3955 asi 5 měsíců a jsem s ní spokejená.Bzl chleba peču na program č. 4 a je super. Metličky se z chleba musí po upečení vyndat,ale není to problém.

Vloženo 09.06.08 21:33

#6 beáta (belukbar@gmail.com)

Ahoj, ja som minulý týždeň kúpila ETU Siestu, piekla som v nej dvakrát chlebík a je úžasná, aj chlieb je super. Som veľmi spokojná a každému ju odporúčam. Háky som po vymiesení vybrala, ale môžu sa vybrať i po upečení. Beáta.

Vloženo 11.06.08 21:36

#7 martina (martinakudelova@seznam.cz)

ahoj ja jsem loni dostala pekarnu koupenou v Lidlu,je tam program i na bez.chleba,trva to sice 4hod,ale je vinikajici,uz sem ho zkousela pict i na normalni programy a taky je moc dobrej.

Vloženo 13.06.08 21:10

#22 Věra

Já jsem si před rokem koupila pekárnu ETA DELICCA,je výborná.Chleba peču obden a vždy se podaří.I když má tato pekárna bezlepkový program,tak ho stejně nepoužívám-u něho se mi chleba nepovedl,ale používám 4.program RYCHLÝ-2,10 hod.Recept na chleba(já peču chleba,kvůli alergii ze schar B nebo promix T)používám jen sušené kvasnice s vlaštovičkou.RECEPT-nalijeme do formy 450ml vody,nasypeme 500g mouky(i míchám mouku s pohankovou)malou odměrku kvasnic,malou odměrku soli a malou odměrku cukru krystal,velkou odměrku oleje.Můžeme přidat i různá semínka(slunečnicová),nastavím 4.RYCHLÝ PROGRAM a za 2,10 mate krásně upečený chleba.

Vloženo 02.01.10 20:03

#23 Adéla (a.kohlova@centrum.cz)

Zdravím, před nedávnou dobou mi zjistili alergii na lepek a jsem velkým nováčkem... Mám jednu otázku, zvažuji koupi domácí pekárny. Ale nevím zda je zapotřebí aby měla i program na bezlepkový chléb nebo stačí nějaká normální a jen se tam dá bezlepková mouka.. Děkuju moc za radu a podněty!! Adéla

Vloženo 17.03.10 09:38

#24 ala

Je lepší koupit pekárnu s BL programem.

Vloženo 17.03.10 21:30

#25 Eva

Koupila jsem dneska pekárnu Sencor, má bezlepkový program, upekla jsem prvni chleba je trošku tvrdej, ale porad lepsi, nez ty kupovane! Aspon to chutna jako chleba:)

Vloženo 29.04.10 21:42

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.