Dobry den, vim ze o pekarnach tady toho bylo napsano uz hodne, ale prosim muzete poradit ktera je opravdu dobra na bezlepkovy chleba? nechtela bych se unahlit a koupit nejakou ktera nebude dobra. dekuji predem Ivana
Vloženo 20.01.10 13:48
Ahoj Ivana mám dom pek ETA a Moulinex, ale podľa môjho názoru, chlieb závisí od toho akú múku, alebo zmes použiješ a aký recept si vyberieš.
Vloženo 20.01.10 16:11
Já osobně jsem po špatných zkušenostech vyměnila Etu Sympatic za Panasonic a daří se.
Vloženo 20.01.10 23:32
Mám Panasonica a jsem spokojená a neměnila bych. Koupila jsem ho na netu za cca 2000,- i s poštovným.
Vloženo 21.01.10 00:50
diky vsem, koupim tedy asi panasonic... :o)
Vloženo 21.01.10 09:28
A to byla nová pekárna nebo bazarová?
Vloženo 21.01.10 12:57
Samozřejmě nová. Zadala jsem do vyhledávače seznamu značku a vyjel mi internetový obchod, který ji dodával za tuto cenu, poštovné jsem neplatila. Bohužel jsem se stěhovala tak nevím který to byl.
Vloženo 24.01.10 21:29
Ahoj Ivana, ja mám piecku FAGOR PAN 850 a som s ňou veľmi spokojná. Ak budeš potrebovať pomoc napíš mi na mail. Veľa zdravia praje Renka
Vloženo 26.01.10 11:40
Asi půl roku peču BL chleba pro manžela, pekárnu mám ETA Delicca. Nemám tedy zkušenost s jinými pekárnami, ale souhlasím s prvním příspěvkem, důležitá je směs ("mouka") a recept. A pozor, zjistila jsem, že nepotřebuji speciální program na bezlepkové pečení, jednoduše všechno peču na rychlý program (trvá cca 2 hodiny). Trochu u Ety je problém s tím, že kůrka zůstává světlá, nicméně chleba je propečený.
Vloženo 03.02.10 22:54
a proč chceš za každou cenu pekárnu, vždy´t v troubě ho upečeš taky. Pekárna těsto nikdy tak dobře nevymísí, jako kvalitní hnětač.
Vloženo 11.02.10 20:03
Nemusíš mít zrovna jen Panasonic, stačí mít rychlý program a dobrý recept jak tady někdo již zmiňuje. Já mám kenwood a taky v pohodě pěkný chlebík
Vloženo 12.02.10 08:17
Mám pekárnu Moulinex home bread baguette a jsem s ní spokojená. Riskla jsem to, i když byl uveden jako bezlepkový jen program na chleba a ne na bagety. Bagety jsou z ní vynikající. Dříve jsem pekla v plynové troubě (zadělávala jsem ručně bez hnětače), chleba byl chuťově srovnatelný s tím z pekárny (směs MixB). Jde jen o to, sehnat vhodnou formu, aby se těsto nerozjíždělo, pekla jsem v klasickém pekáči (vyplněným pečícím papírem) a tím se zachoval tvar klasického bochníku. Ale pekárna je více o pohodlí, pečící forma zůstane čistá, těsto zůstane jen na hnětacích hácích, které se vyjímají po upečení, takže není vlastně žádné špinavé nádobí :-)
Vloženo 16.03.10 16:05