Diskuze: vybornej chleba

« zpět na přehled témat
autor: ivana

Zdravim vsechny, pekla jsem chleba ze smesi z Kauflandu firma Schnekopfe /nejsem si uplne jista jak se to pise/ smes je 1kg baleni stala asi 90kc? dala jsem mozna o trochu vic drozdi a pridala kmin, ale chleba byl nesrovnatelny s temi ostatnimi, nedrobil se, nelepil se na zuby no proste pro me jednicka. Napiste jestli mate stejny pocit a nebo ktery chleba nejvice vyhovuje vam. pekny den Ivana

Vloženo 11.02.10 12:45

#1 Jitus

Také jsem ho zkoušela, ale mě je pekelně drahá, ach jo ... Já nejraději peču chléb se slaninou ze stránek ivako

Vloženo 12.02.10 08:19

#2 ala

Také se mi zdá mouka z Kauflandu výborná. Udělala jsem si výborné bulky. Kaufland měl v létě akci snad na celý BL sortiment tak sledujte leták, třeba ji budou opakovat.

Vloženo 12.02.10 23:37

#3 Věra

Pro alu: Budu ráda (a určitě nejen já), pokud dáte vědět sem do diskuze, kdyby nějaká akce zase byla. Do Kauflandu chodím vyjímečně a letáky nám nechodí.

Vloženo 12.02.10 23:47

#4 ala

Bohužel, vědět vám asi nedám. Ne že bych nechtěla, ale bývám často mimo republiku. Ale snad se ozvou ostatní.

Vloženo 13.02.10 00:55

#5 Jana

Dnes jsem chtěla směs na chléb v Kauflandu koupit,ale měli jenom tmavý.Tak jsem se chtěla zeptat jestli bývá i na světlý.

Vloženo 19.02.10 14:05

#6 ala

Myslím, že Kaufland má směs jen na tmavý a slunečnicový chéb. Světlý si musíte upéci příno z té jejich mouky.

Vloženo 19.02.10 21:04

#7 Slavomíra

Zdravim vsechny. Sortiment Kauflandu neznam. Ale muj NEJ chleba ze smesi je Kminovy chleb od CELIA DIET.Je sice trochu lepivy, ale chuti mi pripomina chleb Sumavu od ODKOLKU. Ja si jeste pridavam dve lzice drceneho kminu nebo lnena seminka. V Bille za dobrou cenu kolem 35KCZ. K dostani take v Makru .Zkousela jsem vsechny smesi od LABETY. Vizualni dojem na jednicku, no chut mi nevyhovuje, je citit po gume. Cena kolem 45KCZ.Jinak, diky za tip . Zkusim Kaufland, o vysledek se podelim.

Vloženo 19.02.10 22:13

#14 Marie (m.jur@seznam.cz)

Souhlasím s Martinou, ale kdo to je, kdo dělá supermarketům koncepci rozmístění zboží? Ví to někdo? Stejné je to nejen na Kauflandu, ale také např. na Hypernově aj.

Vloženo 31.03.10 12:56

#15 franta

Moje informace-rozmístění zboží v supermarketech dělají vysoce kvalifikovaní odborníci(psychologové)na základě poznatků o tom,co rozhoduje o koupi jednotlivého zboží.Globus má sice(na příklad) speciální "bezlepkový" regál,ale ostatní potraviny vhodné pro bezlepkáře jsou taky "porůznu"-třeba mezi "zdravou výživou"(ale masné výrobky u pultu jsou jednička).Také neustálé přemísťování regálů nutí i stálého zákazníka k "hledání".Navíc někteří kupující nakupují podle toho,"co mají,nebo co vidí"-každá maličkost se využije k zvýšení obratu.A "vo tom to je".Zdraví "franta".

Vloženo 31.03.10 21:54

#16 Helena

No nevím, mne to spíš naštve, když vím, že tam něco takového mají a nelze to najít a přitom pro diabetiky to je odděleno zvlášť. Líbí se mi , jak to je ve SPARu, kde je specielní regál, zase ty ceny jsou moc/i když na Pankráci mají nyní slevu na celozrný hotový chleba 49.- a dopékací žemle/

Vloženo 01.04.10 07:32

#17 Martina

Jak uvedl správně Franta, rozmístění zboží je velmi promyšlená záležitost. To, co chtějí prodat, dávají do úrovně očí nebo do středové uličky do čela regálů. Levné věci jsou umístěny dole, kam podle nich málokdo kouká. Bonbony a drobné hračky se dávají ke kase, aby si je vyžebrali děti na svých rodičích, kteří stojí ve frontě u pokladny. Hned za vchod dají věci, okolo kterých lidé musí projít a zákonitě si jich všimnout (a případně koupit). Chápu Globus, že neumístí veškeré bzl. zboží do speciálního bzl. koutku, protože na jiném místě si ho koupí i neceliaci, kteří by normálně koutek minuli. A dvojí umístění zboží (v bzl. koutku a na obvyklém místě - bonbony k bonbonům) by bylo technicky náročnější. Uzeniny v Globusu - to je rajská hudba. Je hned jasné, co si můžu dát. V ostatních supermarketech u pultu uzeniny nekupuji (i kdyby byly nakrásně bezlepkové, tak je krájí na stejném kráječi s těmi ostatními). Těm diabetikům ani jejich samostatné regály nezávidím. Zlatá celiakie! Kdybych si pořád měla počítat, kolik sacharidů můžu, tak by mi trvalo déle počítání než jídlo :-) My můžeme sníst mísu jahod a kilo banánů na posezení (tedy kdo to zvládne) a nemusíme nic řešit.

Vloženo 02.04.10 13:09

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.