Diskuze: Jablečná mouka

« zpět na přehled témat
autor: Marie (m.jur@seznam.cz)

Četla jsem na internetu o jablečné mouce, nevíte někdo kde se to dá koupit? Výrobce mi neodpovídá na e-mail. Děkuji.

Vloženo 31.03.10 12:48

#1 barbora

primo od pani ktera tu mouku vyrabi tka ji zasle na dobirku, je to skvela vec, vyckejte treba je pani na dovolene.

Vloženo 31.03.10 13:33

#2 Marie (m.jur@seznam.cz)

Děkuji, já to teda budu ještě zkoušet...

Vloženo 03.04.10 21:03

#3 Jarka

Marie, mohla by jste sem napsat ten kontakt? Měla bych také záje. Děkuji

Vloženo 11.04.10 20:24

#4 Marie (m.jur@seznam.cz)

Omlouvám se za pozdní odpověď. Kontakt je na těchto stránkách http://www.jablecnamouka.cz/

Vloženo 16.04.10 12:09

#5 Zdenka

Vyčkejte,mne taky paní odpověděla až za delší dobu,ale čekání se vyplatilo.Zaslala mi nabídku a mouka přišla za pár dnů.A peče se z ní jedna radost!

Vloženo 21.04.10 13:14

#6 lída

Kolik stojí kilo té jablečné mouky?

Vloženo 21.04.10 13:35

#7 Zdenka

Lído,je dost drahá.Já ji koupila v balení cca 80 dkg-na jedno pečení.Cenu už si bohužel nepamatuju,dělala jsem dort a perník,šlo to opravdu dobře,akorát že to chutnalo celé rodině,kromně dcery,která jediná má celiakii..

Vloženo 21.04.10 18:41

#8 Věra

Na shora uvedených stránkách jsem našla i cenu za tuto mouku, na můj vkus je příliš drahá - 85 g stojí 25,- Kč, tzn. kilogram cca 300,- Kč

Vloženo 21.04.10 20:18

#9 Marie (m.jur@seznam.cz)

Paní už mi mouku poslala, je balena v malých sáčcích asi po 10dkg a jedno balení stojí asi 21Kč, teď si nevzpomínám přesně (ještě se podívám a napíšu) a je určeno pro upečení jednoho dortového korpusu (na 5 vajec). Podle toho co tam je napsáno obsahuje i kypřidla. Vyzkouším to a pak Vám napíšu jak to dopadlo. Cena se mi zdála také dost drahá, ale zase se tam toho tolik nedává....uvidíme.

Vloženo 22.04.10 09:12

#10 LÍDA

Děkuji za info ale dost drahá tedy...

Vloženo 22.04.10 19:11

#11 Marie (m.jur@seznam.cz)

Tak už jsem mouku vyzkoušela. První pokus - jogurtový koláč, dopadl špatně. Koláč se mi vůbec nezvedl, ale chuťově byl výborný. Druhý pokus - dortový korpus dopadl velmi dobře. Nedrolí se jak jsme zvyklí u bezlepkových koláčů a navíc jsem byla překvapena, že je i sladký ačkoli jsem cukr nedávala. Moc příjemné překvapení pro mne jako diabetičku. Pro informaci ještě uvádím přesnou cenu a gramáž. Jedno balení 85g stojí 21Kč a stačí na jeden dortový korpus z 5-ti vajec. Asi se může zdát drahá, ale ta chuť je fakt dobrá...

Vloženo 27.04.10 20:47

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.