Dobrý den, má někdo prosím zkušenost s pečením chleba z bezlepkové směsy na chléb z drogerie DM? (nemám domácí pekárnu). Děkuji
Vloženo 24.04.10 11:29
Já jsem na začátku dietu zkusila směs na tmavý chléb od Labety.Těšila jsem se na dobrý tmavý chléb ale nedal se jíst,byl cítit po kakau a putoval do koše.Tak ten bych nedoporučovala.
Vloženo 26.04.10 09:41
Drahomíro zkuste chléb z BILLY -CELIA DIET Kmínový chléb. Přesně podle návodu.Peče se v troubě.
Vloženo 26.04.10 13:11
Máte pravdu, zkousela jsem tmavý chléb od Labety a dobrý opravdu nebyl. Se světlým chlebem od stejné značky to už bylo lepší...každopádně to chce asi najít správnou dobu pečení a teplotu. Vyzkouším ještě zen z Billy. Děkuji
Vloženo 30.04.10 07:28
Já vyzkoušela od Labety světlý, tmavý i slunečnicový chléb a kdybych měla posoudit, který byl nejlepší tak to byl ten slunečnicový, pak mi chutnal i ten tmavý a nakonec ten světlý. Co se týče té druhé značky CELIA DIET kmínový chléb, tak příteli, který trpí bezlepkem neudělal dobře. Jak komu co chu tná
Vloženo 13.08.10 16:35
V DM kupuju mouku SCHAR MIXB primo na chleba cena 99kc jsem s ni velmi spokojena jednoduche a rychle.Chleb zadelavam dle navodu po 500g mouky opravdu na to staci vidlicka super se zamicha pridavam seminka a pect davam do forem vymazanych olejem na bisk.chlebicek z kiloveho baleni mam dva krasne chleby o vaze 550g.Pro predstavu velikosti a strukture to prirovnam k beznemu toustovemu chlebu.Velice chutna vsem i lepkarum.Od Labety mi chleby moc nejdou ani nechutnaji,ale maji vyborny pernik a knedliky.
Vloženo 05.11.10 22:24