Diskuze: kukuřičná mouka z maďarska

« zpět na přehled témat
autor: JANA

mám prosbu, nemáte někdo tip kde sehnat kukuřičnou mouku z maďarska, tchyně jí přivezla když byla na dovolený, a dceři upekla snad všechno a bylo to vynikající, jenže nedokážem přelouskat co je na obalu, teda zjistila jsem že tam píšou jen "kukuřičná mouka" ale už jsem nikde nevypátrala co je to za druh /hladká, polohr, hrubá/ do slovníku na netu jsem zadala snad všechny ty jejich klikyháky ale nic jsem neobjevila, moc děkuju J.

Vloženo 07.05.10 23:55

#1 Eva

Jana ak to bola kukuričná múka od f.ABO MILL, tak ju radšej ani nezháňaj. Nie je totiž vhodná pre bezlepkovú dietu. Len ich ryžová múka. Môžeš napísať tie ich klikyháky preložím.

Vloženo 08.05.10 15:50

#2 ala

Z české kukuřičné mouky hladké jste nezkoušela péct? Snad v tom není rozdíl. Koupíte ji v každé zdravé výživě.

Vloženo 08.05.10 22:21

#3 franta

Pro Janu:Mne by spíš zajímalo,co "všechno"jste z kukuřičné mouky upekli.Mám sice jisté zkušenosti ,z dřívějších služebních cest na Balkán,ale mimo nějakých placek a polenty nic jiného(z čisté kukuřičné mouky) neznám.Předem děkuji za odpověď.Zdraví "franta".

Vloženo 09.05.10 09:49

#4 Jana

Pane Franto, já z toho nepeču nic :-) mám strašně šikovnou tchyni a ta dceři peče jak ďas, příkladem jsou palačinky, různé buchty, teď dokonce mufiny plněné marmeládou a myslím že i bábovky, pravda netuším jestli to tchyně nesmíchá s jinou moukou ale mám pocit že ne a když tak max Jizerkou, dotaz byl čistě jen informativní, kdyby někdou náhodou. Paní Evo, firma na obale je Alexi, po přeložení těch klikyháků mi vyskočilo slovo bezlepkové, tak si myslím že to asi tak bude, protože čemu jinému má člověk věřit. Pro ala: já kupuji českou kukuř mouku ale to víte, kdo by se nechtěl zavděčit tchyni, když mi tak pomáhá :-) každý plusko se počítá :-) všem děkuji Jana

Vloženo 10.05.10 13:33

#5 fr

Janě:Dík za odpověď-já to taky míchám.

Vloženo 10.05.10 13:43

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.