Diskuze: náhrada mléka

« zpět na přehled témat
autor: Jana

Dobrý den, poradte prosím, nesmím nic z mléka ani soji, čím by se mléko dalo nahradit? Slyšela jsem o rýžovém mléku, ale viděla jsem ho jen sušené a tam byl sojový lecitin. Máte nějaký tip? díky moc

Vloženo 07.06.10 20:19

#1 ala

Zkuste zajít do intersparu. Mají hodně výrobků bez laktozy. Najdete je i na internetových stránkách. V lékarně mají kojenecké mléko nutrition od nestle AL 110 označené jako lactose free. Rýžové mléko dělá více firem zkuste hledat, třeba tam lecitin všichni nedávají. Víc vám neporadím, tento problém nemám.

Vloženo 07.06.10 20:39

#2 ala

Zkuste zajít do intersparu. Mají hodně výrobků bez laktozy. Najdete je i na internetových stránkách. V lékarně mají kojenecké mléko nutrition od nestle AL 110 označené jako lactose free. Rýžové mléko dělá více firem zkuste hledat, třeba tam lecitin všichni nedávají. Víc vám neporadím, tento problém nemám.

Vloženo 07.06.10 20:40

#3 Eva

Ryžové mlieko bez lecitínu nájdeš v DM.

Vloženo 07.06.10 21:00

#4 Jana

Moc děkuji

Vloženo 07.06.10 21:03

#5 sylva (malkicova@seznam.cz)

Kokosové mléko sušené je bez soji. A vyzkoušej kokosové v plechovce jako náhražku smetany či mléka. Výborné.

Vloženo 08.06.10 20:55

#6 Verča

Ve zdravých výživách mají mléka,jogurty,máslo vše bez laktozy zn. Minus L A chtná to úplně jak normální:-)nebo v tom Šparu tam je to levnější

Vloženo 11.06.10 08:45

#7 Magda

A co instantni napoje Zajíc? tam snad nebude lecitin. Podivejte se, pouzivam je i na vareni. Nemuzu jen mleko, proto jsem lecitin nezkoumala

Vloženo 13.08.10 12:10

#8 Jana

Jakou značku toho kokosového mléka kupujete, moc děkuji

Vloženo 13.08.10 15:44

#9 sylva (malkicova@seznam.cz)

Jano, teď zrovna nemám doma ani jedno( jsem před velkým nákupem),takže značku nevím,ale zatím jsem na našem trhu viděla jen dva druhy.Jedno kupuju v Albertu - to je dost drahé, teď už tak 45Kč a druhé,menší, což mi i víc vyhovuje a taky vyjde levněji je ke koupi v Kauflandu.Párkrát jsem koupila i kokosové mléko v asijských tržnicích. Všechna jsou stejně dobrá a všechna byla čistý výrobek, bez aditiv,konzervantů a pod.V Albertu bývá kokosový krém i mléko. Jediný rozdíl je v hustotě.Kupuju raděj krém.

Vloženo 13.08.10 22:50

#10 Zuzana

ahoj mám to samé co ty Jani,kupuji si kokosové mléko v DM drogerii...

Vloženo 18.08.10 09:35

#11 Jana

Moc děkuji za informace :-)

Vloženo 18.08.10 15:37

Vepište pes pozpátku. Toto je spamová ochrana.
CAPTCHA
Opište text z obrázku
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.