Uvažuji o koupi pekárny na bezlepkový chleba. Na trhu je nový výrobek ETA. Prosím, máte již někdo zkušenosti s tuto pekárnou? Všimla jsem si, že hodně lidí uvádí zkušenosti s pekárnou CLATRONIC. Je ale více druhů. Jaký typ je nejvhodnější?
Prosím, poraďte.
Děkuji
Věra
Vloženo 26.04.04 17:18
Dobrý den, s pekárnou Ete nemám zkušenosti,mám Clatronic-ta je velice oblíbena právě pro její cenu.Dá se koupit již cca od 1300Kč,dle druhu ajestli je v akci.Není to super známá značka,ale mně již rok bez problémů slouží. není s ní zatím žádný problém.jestli chcete ušetřit,klidně zkuste levnější Clatronic.Třeba Panasonic je za 6000Kč...
Vloženo 30.04.04 19:57
Já mám novou pekárnu ETA. Doporučil mi ji jeden pán, co má taky dítě na bezlepce. Peče velice dobře, velice dobře psaný návod i receptář. Přidávají k tomu zdarma 3 x směs na chleba. Z toho je jeden bezlepkový. Nelituju, stála mě 2141,- kč, ale stojí to zato. Peču v ní i jiné chleby pro nás a dělám těsta, které peču jinde.Naopak jsem slyšela, o pekárnách Profesor, které jsou asi nejlevnější, že se s nimi vždy nedaří. Ale nikomu to neberu. Možná jsou i spokojení uživatelé.
Vloženo 02.06.04 01:08
Pekárnu ETA jsem nakonec koupila a jsem spokojená. Peče dobře. Oproti návodu dávám méně vody, kvasnic , cukru a navíc dávám vařený strouhaný brambor. Peču na program "sprint" a po upečení ještě dám na 15 min. program č.8 "pečení".
Skutečně všem doporučuji.
Věra
Vloženo 04.06.04 21:56
Prosím o radu s pečením bezlepkového chleba v pekárně ETA. Máme ji chvíli zatím se nám moc nevede,i když pečeme podle receptu z návodu.Předem děkuji!
Vloženo 03.08.04 20:53
Domnívám se,že výhoda pekárny ETA jsou dvě lopatky na hnětení těsta(u některých pekáren jiných značek je pouze jedna).Jinak nám chutnal zeleninový chléb ze směsi od firmy Labeta.
Vloženo 01.09.04 11:27
Pekárnu Eta mám od Prosince lonského roku.Jsem začátečník s bezlepkovou dietou.Přes první problémy s pečením si nemohu nanic stěžovat.peču vní i třeba bábovku.Je sice drazší než jiné krom Panasonicu ale jsem spokojený.
Vloženo 09.02.05 00:28
Pekárnu ETA mám asi měsíc, a nevím jak jsme mohli být bez ní. Je skvělá, všem doporučuji. Pečeme chléb i sladké pečivo, přímo v receptáři pekárny jsou návody. Zatím se mi povedly všechny. Zkoušela jsem i jiné recepty od různých lidí zde z internetu.
Vloženo 21.03.05 21:49
Milá Jarko, měla jsem stejný problém, vyměnila 3 Ety Harmony a ani jedna nedopékala. Obrátila jsem se přímo na výrobce Etu Hlinsko, kde mi bylo sděleno, že u tohoto typu to nejde. U starší typů Ety Harmony to funguje. Vrátila jsem i tu třetí do obchodu a zakoupila Moulinex XXL. Ta opravdu dopéká.
Vloženo 21.10.08 10:52
Prosim vás když pišete o pekarně pište i typ ETA jich vyrabi vic Děkuji
Vloženo 10.11.08 17:24
Používám Professor - také mi hlásí, že je teplá, ale vyzrála jsem na ni tím, že ji na chvíli úplně vypnu z elektriky, pak zapnu a můžu tam navolit nový program.
Jinak s touto pekárnou jsem moc spokojená, chléb peče krásný, ale má také vadu - metly se nějak podivně loupají. Bohužel již má po záruce.
Vloženo 10.11.08 19:42
Kamilovi"podívejte se na stránky paní Kohoutkové,dala tam můj "elaborát" o pečení v pekárně(podle mých poznatků jsou skoro všechny "na jedno brdo").Adresa: http://www.ivako.cz Třeba tam najdete informaci ,která Vás zajímá.Když jsem se ptal na setkání celiaků,kde se to vlastně vyrábí,dostal jsem jako odpověď jen úsměv.Velký přehled pekáren je na adrese: http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php
Zdraví "franta".
Vloženo 10.11.08 20:11