Dobrý den všem. Potřebovala bych poradit,kde bych mohla sehnat oleje ve spreji-nejlépe nějaký rostlinný olej. Chtěla bych to dát jako narozeninový dárek pro mou tchýni. Slyším o těch olejích co chvíla, že jsou to perfektní pomocníci,kteří ušatří čas i peníze. Pokud někdo máte zlušenost budu ráda,když mi k tomu řeknete něco bližšího.Děkuji Natálka
Vloženo 12.07.11 09:58
Ahoj, oleje ve spreji náhodou používám pravidelně (hlavně olivový a s pikantní příchutí) např. na grilování a na cesty, protože je to daleko praktičtější a pohodlnější než sebou tahat klasické nádoby. Navíc je to balení mnohem ekonomičtější a nehrozí, že by se to člověku vylilo v tašce, jakož se mi to už jednou u klasické lahve rostlinného oleje stalo :-( Mrkni třeba sem: http://www.olejedokuchyne.cz/olejedokuchyne/eshop/11-1-Rostlinny-olej-ve-spreji/0/5/25-Staccante-rostlinny-olej-ve-spreji-500ml tady si to kupuji pravidelně a naprostá spokojenost. Kupuji tam i ten rostlinný, který sháníš... Je to zase něco nového, takže rozhodně doporučuji vyzkoušet :-)
Vloženo 13.07.11 15:50
ahojky, též tyto oleje s velkou oblibou používám a jsem z toho doslova nadšená! Ze začátku jsem myslela, že to nebude nic moc, ale hned po prvním použití jsem musela změnit názor, protože je to úplně o něčem jiném a klasické oleje v lahvi mě doma leží celkem netkunuté:-) Objednávám to taky přes eshop www.olejedokuchyne.cz na který jsem četla hodně skvělých referencí a jak vidím, tak je nás víc. Olej s pikantní příchutí?? Tak ten jsem zatím nezkoušela, ale hned při další objednávce si jej objednám, tak doufám, že ho tam budou mít. V každém případě ti nákup těchto olejů můžu jen doporučit!
Vloženo 14.07.11 18:13
Ahojte milé kuchařky, sem z toho,co píšete doslova nadšená:-) Už se nemůžu dočkat, až mi ty olejíčky dorazí. Akorát jsem je objednala, tak jsem zvědavá na rychlost eshopu. Nakonec jsem si vzala na zkoušku 2 ty slunečnicové, 2 olivy a dokonce i tu pikantní příchuť. Hned to použuji na grilovačku, svolám rodinku ať ochutnají :-))Tak děkuji,určo se ozvu jak jsem dopadla.Naty
Vloženo 14.07.11 18:58
Ahojte všichni, oleje ve spreji velmi ráda používám. Můžu vřele doporučit. Parádní pomocník především při pečení, buchta se vám nikdy nepřipálí a bábovka vždycky vyklopí :-) Doporučuji K.
Vloženo 15.07.11 14:28
Ahojte holky, oleje dorazily v pořádku. Teď už je jen zabalit a dát tchýni k narozkám. Jinak, jak jsem psala vzala jsem si i olivové a pikantní příchuť, tak hned jak se trochu umoudří počasíčko, udělám velkou rodinnou grilovačku :-) Už se nemůžu dočkat, co na to řeknou a hlavně jak mi to s nimi půjde:-) Pa N.
Vloženo 18.07.11 18:35
Tak paráda oleje byly tchýni předány v pořádku a jásala radostí. Že už o nich prý slyšela a chtěla je vyzkoušet, ale nevědela,kde je sehnat :-)Takže mám rádost,že má radost. A hned s nimi prý něco vyzkouší. Tak jsem zvědavá...
Vloženo 27.07.11 06:04
Olej ve spreji jsem už také měla, koupila jsem je kdysi ve výprodeji, jenže vůbec už nevím značku. Byl bezvadný na palačinky, lívance a bramboráky. Od té doby se chystám koupit si na olej rozprašovač, ale nikdy si na něj v obchodě nevzpomenu
Vloženo 17.04.12 12:05